Лікар Стоматолог, Хірург, Щелепно-лицьовий хірург Рибак Василь Анатолійович на Doc.ua
4.7

Відгуки про Рибак Василь Анатолійович

Василь Анатолійович спеціалізується на хірургічній стоматології та щелепно-лицевій хірургії. Виконує пластику м'яких тканин обличчя, видалення доброякісних новоутворень щелеп і м'яких тканин обличчя, видалення зубів мудрості, дентальну імплантацію та ін. Займається лікуванням гаймориту, кіст, атероми, переломів верхньої та нижньої щелепи, ретенції, дистопії зубів, адентії, рубцевих змін м'яких тканин обличчя
4.7
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуків

Евгения 13 Квітень 2021
Виталий 22 Лютий 2021
Милана 04 Січень 2021
Направлено до клініки
Оксана 09 Грудень 2020
Пробула в клініці +- хвилин 30, з яких: до 10хв я заповнювала папірці на згоду про назначене лікування і тд. Що мене найбільше обурило, що на одному з аркушу було чорно по білому написано, що це потрібно заповнити з лікарем, а не самому біля рецепції!!! Я заздалегідь записалась на визначений час. Але переді мною бігали то одна жінка до лікаря, то інша. Можна напевно було і не записуватись так прийти.. за це клініка не сподобалась + я була перший раз, ледь знайшла, ніяких знаків. Нарешті я ввійшла в кабінет до лікаря, він сказав сідайте і вийшов кудись...ну ок, потім через пару хвилин вернувся, подивився на мою проблему, сказав пару слів що це, почав був казати які аналізи здавати, але тут знову в нього явились більш важливіші справи і пішов кудись. Його асистент, щоб не було незручной мовчанки, почав мене щось розпитувати (уже незрозуміло хто там лікар якщо чесно), потім подивився мою проблему (область губ) і разом чомусь давай зуби дивитись і казати що мол у мене карієс. Я прийшла не з цією проблемою!!!!Нарешті через хв 10 прийшов лікар!!! Я почала витягати,а що мені треба зробити, які аналізи і тд.. все.. Ніякої уваги, някої вічливості і поваги!!!! Я заплатила гроші за оце!! Нікому ніколи не порекомендую цього лікаря !!!!
Анастасия 09 Грудень 2020
Катерина 24 Листопад 2020
Валентина 12 Листопад 2020
Врач очень профессиональный, все четко объяснил, даже больше чем я ожидала. Даже прокомментировал сопутствующие вопросы. Дал рекомендации, очень довольна.
Роман 02 Липень 2020
Сподобалось, що лікар всю увагу мені приділив. Яка мені потрібна була. Він був до мене привітливий, він був усміхнений.
Інна 01 Липень 2020

Лікарі поблизу