Одна из обязанностей психиатра включает в себя медицинское обследование (консультацию, осмотр, анализ результатов инструментальных, лабораторных, генетических обследований, составление плана лечения, коррекционной работы, наблюдения). Проводит психиатрический осмотр. Оказывает психологическую поддержку родителям, дает рекомендации по образовательным программам, режимному поведению с ребенком.
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 33 отзыва
Лаврентій 06 Февраль 2025
Дуже кваліфікований лікар, дуже сподобався, дитині лікар теж сподобався. Відчувається, що лікар кваліфікований, знає свою справу, приємна людина, прийом сподобався.
Анонімно 06 Февраль 2025
Нам все дуже сподобалося на візиті.
Яна 23 Январь 2025
Візит пройшов добре, лікар все нам доступно пояснила, розказала усе зрозуміло. Тетяна Анатоліївна досить уважна була на візиті. В принципі нам дуже все сподобалося.
Олена 23 Январь 2025
Мені все дуже сподобалося на візиті. Тетяна Анатоліївна чудова людина. Лікар коментувала усі свої дії, гарно спілкувалася з дитиною, дитина гарно реагувала на лікаря, все було добре. Враховуючи що дитині всього дев'ять місяців, чудово порозумілися з лікарем і пішла на контакт.
Ольга 16 Январь 2025
Лікар дуже компетентна
Вікторія 19 Декабрь 2024
Я дуже задоволена, в мене залишились надзвичайно приємні враження про лікаря. Лікарка навіть перевершила всі мої очікування. Це чудовий спеціаліст. Вона дуже приємна, дуже ввічлива, дуже емпатична та підтримуюча. Вона дуже детально все пояснила, розписала всю інформацію максимально, так би мовити, "доходчиво", я зрозуміла як мені далі діяти, призначила необхідне лікування. Я вже декілька разів зверталась до спеціалістів, але мала досить негативний досвід. Але не цього разу. Лікарка чудова.
Анна 21 Ноябрь 2024
Нам на візиті все дуже сильно сподобалося. Лікар чудовий фахівець у своїй справі.
Інна 31 Октябрь 2024
Нам сподобалося на візиті, лікар прекрасний спеціаліст. Візит пройшов чудово.