Киев
Врач Акушер-гинеколог, Гинеколог, УЗИ-специалист, Гинеколог-эндокринолог Коханенко  Светлана  Александровна на Doc.ua
Врач первой категории
Консультация от900 грн
УЗИ-специалист, акушер-гинеколог, проводит УЗ-скрининг беременных, исследование состояния щитовидной железы, молочных желез, почек, органов малого таза, кольпоскопию, лечение шейки матки (радиоволновое)
Рейтинг врача
Отзыва

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 594 отзыва

Софія 05 Июнь 2025
Дуже все сподобалося на візиті у лікаря.
Єва 22 Май 2025
Усе сподобалося. Обслуговування на високому рівні.
Ситуацию исправлено
Наталія 06 Май 2025
Призначене лікування зовсім не дало результату, чому? Потрібно знову аналізи і знову платна консультація, повторна другий раз на місяць, а гарантії що буде адекватно призначено лікування ніякої. Викачування коштів. Якщо немає куди діти гроші і не шкода здоров'я, щоб над вами поекспериментували, то вам саме сюди
Коханенко Светлана Александровна 07 Июнь 2025
Пацієнтка розраховувала отримати безкоштовну повторну консультацію (по Вайберу) за результати аналізу, взятого на прийомі, який був не в нормі, тож необхідно було призначати повторний курс лікування. Надали пацієнтці відповідь, що ми приватний медичний заклад (ФОП) безкоштовні послуги не надаємо. Безкоштовні консультації надають лікарні або приватні медичні заклади, які співпрацюють с НЦЗУ по програмі медичних гарантій для населення.
Дар‘я 24 Апрель 2025
Лікар класний фахівець. Я прийду повторно.
Вікторія 15 Март 2025
Дуже все сподобалося на візиті. Дякую.
Дарина 03 Март 2025
Все пройшло чудово, гарний лікар.
Вікторія 10 Декабрь 2024
Все було чудово, мені все сподобалося, і лікарка , і клігіка, дякую.
Анастасія 20 Сентябрь 2024
Я задоволена прийомом, все влаштувало, не маю зауважень, дякую.
Анастасія 10 Август 2024
Я задоволена, візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Вікторія 14 Июнь 2024
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Врачи поблизости