Врач-невролог, практикует современные подходы к диагностике и лечению острых и хронических болевых синдромов на основании опыта передовых американских и европейских медицинских школ в области головы, шеи, спины, поясницы, таза, конечностей. Проводит реабилитацию пациентов после переломов костей, травм позвоночника, суставов, мышц, связок, сухожилий; восстанавливает двигательную активность после инсульта. Применяет миофасциальную терапию, блокады разной сложности, кинезитерапию
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 846 отзывов
Людмила 17 Март 2025
Очень внимательный врач, рекомендую! Профессиональный осмотр и четкая консультация!
Людмила 11 Март 2025
Лікар мені дуже сподобався. Буду продовжувати лікування саме у цього лікаря, мене все повністю влаштовує.
Марина 10 Март 2025
Я задоволена результатом візиту до лікаря. Лікар провів огляд, все що мене цікавило, лікар все зрозуміло розповів простими словами. З лікарем зручно було спілкуватися, лікарем задоволена
Андрій 07 Март 2025
Мені сподобався прийом. У мене проблема зі спиною, я очікував що невролог, мабуть, як інші лікарі, буде розказувати про операцію або блокаду, те що прийнято казати в таких випадках, але це все ж таки старий підхід. Ми з лікарем знайшли спільну мову, лікар сказав саме те, що я хотів почути. Лікар розповів про методи лікування і про дійсну причину проблем. Я задоволений прийомом і записався до лікаря на лікування. Лікар повністю мої очікування перевершив
Вадим 24 Февраль 2025
Добре пройшов візит, мені все дуже сподобалося.
Руслан 24 Февраль 2025
В цілому все дуже сподобалося на візиті. Консультацію отримав неопогану, приймаю тепер рішення що робити далі.
Наталія 21 Февраль 2025
Все пройшло дуже чудово. Я дуже задоволена лікарем, він дуже класний фахівець
Олексій 20 Февраль 2025
Прийом сподобався, гарне ставлення до пацієнта. Лікар все пояснив, поставив діагноз. З лікарем все вирішили, візитом до лікаря задоволений
Оксана 14 Февраль 2025
Сьогодні була на прийомі, все сподобалось. Лікар привітний, уважний, все доступно пояснив. Рекомендую!
Ніна 14 Февраль 2025
Прийом відбувся чудово, дуже приємний лікар, все мені пояснив, все було дуже професійно, я задоволена що звернулася саме до цього лікаря. Все, що я хотіла, я отримала