Лікар-невролог, практикує сучасні підходи до діагностики та лікування гострих і хронічних больових синдромів на підставі досвіду передових американських і європейських медичних шкіл в області голови, шиї, спини, попереку, тазу, кінцівок. Проводить реабілітацію пацієнтів після переломів кісток, травм хребта, суглобів, м'язів, зв'язок, сухожиль; відновлює рухову активність після інсульту. Застосовує міофасциальну терапію, блокади різної складності, кінезітерапію
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 846 відгуків
Людмила 17 Березень 2025
Очень внимательный врач, рекомендую! Профессиональный осмотр и четкая консультация!
Людмила 11 Березень 2025
Лікар мені дуже сподобався. Буду продовжувати лікування саме у цього лікаря, мене все повністю влаштовує.
Марина 10 Березень 2025
Я задоволена результатом візиту до лікаря. Лікар провів огляд, все що мене цікавило, лікар все зрозуміло розповів простими словами. З лікарем зручно було спілкуватися, лікарем задоволена
Андрій 07 Березень 2025
Мені сподобався прийом. У мене проблема зі спиною, я очікував що невролог, мабуть, як інші лікарі, буде розказувати про операцію або блокаду, те що прийнято казати в таких випадках, але це все ж таки старий підхід. Ми з лікарем знайшли спільну мову, лікар сказав саме те, що я хотів почути. Лікар розповів про методи лікування і про дійсну причину проблем. Я задоволений прийомом і записався до лікаря на лікування. Лікар повністю мої очікування перевершив
Вадим 24 Лютий 2025
Добре пройшов візит, мені все дуже сподобалося.
Руслан 24 Лютий 2025
В цілому все дуже сподобалося на візиті. Консультацію отримав неопогану, приймаю тепер рішення що робити далі.
Наталія 21 Лютий 2025
Все пройшло дуже чудово. Я дуже задоволена лікарем, він дуже класний фахівець
Олексій 20 Лютий 2025
Прийом сподобався, гарне ставлення до пацієнта. Лікар все пояснив, поставив діагноз. З лікарем все вирішили, візитом до лікаря задоволений
Оксана 14 Лютий 2025
Сьогодні була на прийомі, все сподобалось. Лікар привітний, уважний, все доступно пояснив. Рекомендую!
Ніна 14 Лютий 2025
Прийом відбувся чудово, дуже приємний лікар, все мені пояснив, все було дуже професійно, я задоволена що звернулася саме до цього лікаря. Все, що я хотіла, я отримала