Київ
Лікар Невролог, Реабілітолог, Кінезітерапевт, Вертебролог Осадчук Руслан Васильович на Doc.ua

Відгуки про Осадчук Руслан Васильович

Лікар-невролог, практикує сучасні підходи до діагностики та лікування гострих і хронічних больових синдромів на підставі досвіду передових американських і європейських медичних шкіл в області голови, шиї, спини, попереку, тазу, кінцівок. Проводить реабілітацію пацієнтів після переломів кісток, травм хребта, суглобів, м'язів, зв'язок, сухожиль; відновлює рухову активність після інсульту. Застосовує міофасциальну терапію, блокади різної складності, кінезітерапію
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 839 відгуків

Олексій 20 Лютий 2025
Прийом сподобався, гарне ставлення до пацієнта. Лікар все пояснив, поставив діагноз. З лікарем все вирішили, візитом до лікаря задоволений
Оксана 14 Лютий 2025
Сьогодні була на прийомі, все сподобалось. Лікар привітний, уважний, все доступно пояснив. Рекомендую!
Ніна 14 Лютий 2025
Прийом відбувся чудово, дуже приємний лікар, все мені пояснив, все було дуже професійно, я задоволена що звернулася саме до цього лікаря. Все, що я хотіла, я отримала
Володимир 12 Лютий 2025
Лікар дуже уважний, кваліфікований. Мені сподобалось не стандартне його розуміння ситуації, він більш широко розуміє проблему. Дуже гарне враження у мене, я сподіваюсь, що надалі лікар мені дійсно допоможе.
Ірина 07 Лютий 2025
Лікар уважний, дуже змістовна консультація, надав багато потрібної і корисної інформації, я задоволена, дякую.
Людмила 28 Січень 2025
Катерина 13 Січень 2025
Лікар знайшов вирішення проблеми, тому я дуже задоволена, прийом сподобався
Людмила 10 Січень 2025
Мені все сподобалося.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Аліна 10 Січень 2025
Лікар дуже сподобався, консультація пройшла доволі добре. Все дійсно було класно.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Володимир 09 Січень 2025
Я був на прийомі, дуже сподобався лікар, розповів багато про роботу мʼязів та суставів, дав надію, що за допомогою реабілітації можна покращити стан. Рекомендую лікаря.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу