Киев
Врач Нефролог Родин Игорь Николаевич на Doc.ua

Отзывы о Родин Игорь Николаевич

Консультация от2000 грн
Игорь Николаевич Родин является опытным специалистом по нефрологии, он занимается лечением нефрологических патологий свыше 35 лет. Доктор Родин проводит плазмаферез, гемосорбцию, гемодиализ. В область профессиональных интересов доктора Родина И. Н. входит лечение почечной недостаточности, резистентного нефрологического синдрома, диабетической нефропатии, отечного синдрома (если у пациента диагностирована тяжелая форма сердечной недостаточности).
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 155 отзывов

Алла 20 Декабрь 2024
Настя 15 Ноябрь 2024
Прийом пройшов добре, виконую вказівки лікаря, дякую.
Наталія 29 Октябрь 2024
Лікар високої кваліфікації, прийом сподобався.
Ярослава 30 Сентябрь 2024
Дуже задоволені прийомом, лікар уважний, компетентний, все пояснив і надав відповіді на всі запитання, враження від спілкування тільки позитивні. Дякуємо!
Лариса 18 Сентябрь 2024
Вперше за двадцять п'ять років змогла попасти до дуже хорошого лікаря. Лікар насправді дуже грамотний, уважний, толерантний спеціаліст. Чітко все подивився, доступно пояснив що саме у мене за проблема. Знайшов чітке вирішення ситуації. Назначив додаткові обстеження. Насправді дуже сподобався комплексний та кваліфікований підхід лікаря до своєї роботи. І як людина лікар надзвичайно хороша, виважена дійсно приємна людина. Я залишилася дуже задоволена що саме до цього лікаря я попала, нарешті змогла чітко зрозуміти у чому полягає моя проблема. Вдячна лікарю за чудово виконано свою роботу.
Анна 12 Июль 2024
Сподобалась консультація, бо лікар насправді надав гарні поради.
Анатолий 27 Март 2024
Хороший доктор, хорошо объясняет
Євген 13 Март 2024
Гарне обслуговування, дуже компетентний лікар, все вислухав, зробив правильні призначення, я цілком задоволений візитом до лікаря
Андрій 12 Март 2024
Візит пройшов добре, залишився задоволеним.
Олександр 26 Февраль 2024
Прийом сподобався. Все, що було потрібно, лікар в деталях все розповів, все було зрозуміло, дуже професійно. Лікар дав рекомендації, ми дуже задоволені зустріччю і консультацією
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Врачи поблизости