Ігор Миколайович Родін є досвідченим фахівцем з нефрології, він займається лікуванням нефрологічних патологій понад 35 років. Доктор Родін проводить плазмаферез, гемосорбцію, гемодіаліз. В область професійних інтересів доктора Родіна І. М. входить лікування ниркової недостатності, резистентного нефрологічного синдрому, діабетичної нефропатії, набряковогосиндрому (якщо у пацієнта діагностовано важка форма серцевої недостатності).
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 160 відгуків
18 Квітень 2025
Костянтин 09 Квітень 2025
Анатолій 18 Березень 2025
Ігор Миколайович людяний, уважний. Дуже гарно віднісся до мене, все розповів, пояснив по моїй проблемі. Я задоволений роботою Ігоря Миколайовича.
Людмила 10 Лютий 2025
Хочу висловити велику вдячність лікарю Родіну Ігорю Миколайовичу за консультацію.Щиро дякую за увагу,за професійний підхід у вирішенні конкретно моєї непростої проблеми.Дякую за підтримку та чуйність!
Артем 21 Січень 2025
Консультація мені сподобалася, дякую.
Алла 20 Грудень 2024
Настя 15 Листопад 2024
Прийом пройшов добре, виконую вказівки лікаря, дякую.
Наталія 29 Жовтень 2024
Лікар високої кваліфікації, прийом сподобався.
Ярослава 30 Вересень 2024
Дуже задоволені прийомом, лікар уважний, компетентний, все пояснив і надав відповіді на всі запитання, враження від спілкування тільки позитивні. Дякуємо!
Лариса 18 Вересень 2024
Вперше за двадцять п'ять років змогла попасти до дуже хорошого лікаря. Лікар насправді дуже грамотний, уважний, толерантний спеціаліст. Чітко все подивився, доступно пояснив що саме у мене за проблема. Знайшов чітке вирішення ситуації. Назначив додаткові обстеження. Насправді дуже сподобався комплексний та кваліфікований підхід лікаря до своєї роботи. І як людина лікар надзвичайно хороша, виважена дійсно приємна людина. Я залишилася дуже задоволена що саме до цього лікаря я попала, нарешті змогла чітко зрозуміти у чому полягає моя проблема. Вдячна лікарю за чудово виконано свою роботу.