Врач-эндокринолог специализируется на диагностике и лечении проблем функционирования щитовидной железы, поджелудочной железы, гипофиза, надпочечников. К доктору обращаются с такими проблемами, как: гипотиреоз,
диффузный зоб, тиреоидит, патологии надпочечников, диабет. Ведет прием для детей с 16-лет
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 115 отзывов
Наталя 28 Март 2025
Я дуже задоволена що звернулася до Наргізи Равшанбеківни! Мала проблеми з вагою, що я не робила нічого не виходило. Здала аналізи на гормони, узі щітовидної залози. Лікар призначила лікування, за два місяці - 7 кг і це тільки початок!!! Я дуже задоволена ))) Жалкую що не звернулася раніше. Дякую велике ?
Олена 25 Март 2025
Лікар дуже контактна, з розуміння до мене поставилася, ввічлива, приділила достатньо часу, обговорили всі питання. Візитом до лікаря я задоволена
Катерина 18 Март 2025
Направлено в клинику
Єлизавета 11 Март 2025
Не сподобалося, що лікар не змогла розповісти нічого про мою проблему, невпевнено відповіла на запитання та не змогла надати чітко рекомендації. І взагалі назначила препарати, які не можна приймати при моєму захворюванню.
Кароліна 24 Январь 2025
Кузнєцова Наталя Вікторівна 24 Январь 2025
Анастасія 14 Январь 2025
Все нормально, зауважень не маю, дякую.
Аліна 20 Декабрь 2024
Візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Направлено в клинику
Дар'я 03 Ноябрь 2024
Лікар більше розповідала про свої хвороби, ніж розпитувала мене про мій стан. Робила дуже недоречні коментарі, і загалом проблему мою не вирішила, і скоріше змусила мене шукати іншого лікаря, в зовсім іншій клініці.