Київ
Лікар Ендокринолог Муратова Наргіза Равшановна на Doc.ua

Відгуки про Муратова Наргіза Равшановна

Лікар першої категорії
Лікар-ендокринолог спеціалізується на діагностиці та лікуванні проблем функціонування щитовидної залози, підшлункової залози, гіпофіза, надниркових залоз. До лікаря звертаються з такими проблемами, як: гіпотиреоз, дифузний зоб, тиреоїдит, патології надниркових залоз, діабет. Веде прийом для дітей з 16 років
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 116 відгуків

Тетяна 11 Квітень 2025
Нам все дуже сподобалось, консультація на найвищому рівні, Наргіза Равшанівна чудова лікарка, все було чудово, дуже дякуємо, можемо поставити саму високу оцінку.
Наталя 28 Березень 2025
Я дуже задоволена що звернулася до Наргізи Равшанбеківни! Мала проблеми з вагою, що я не робила нічого не виходило. Здала аналізи на гормони, узі щітовидної залози. Лікар призначила лікування, за два місяці - 7 кг і це тільки початок!!! Я дуже задоволена ))) Жалкую що не звернулася раніше. Дякую велике ?
Олена 25 Березень 2025
Лікар дуже контактна, з розуміння до мене поставилася, ввічлива, приділила достатньо часу, обговорили всі питання. Візитом до лікаря я задоволена
Катерина 18 Березень 2025
Направлено до клініки
Єлизавета 11 Березень 2025
Не сподобалося, що лікар не змогла розповісти нічого про мою проблему, невпевнено відповіла на запитання та не змогла надати чітко рекомендації. І взагалі назначила препарати, які не можна приймати при моєму захворюванню.
Кароліна 24 Січень 2025
Кузнєцова Наталя Вікторівна 24 Січень 2025
Анастасія 14 Січень 2025
Все нормально, зауважень не маю, дякую.
Аліна 20 Грудень 2024
Візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Направлено до клініки
Дар'я 03 Листопад 2024
Лікар більше розповідала про свої хвороби, ніж розпитувала мене про мій стан. Робила дуже недоречні коментарі, і загалом проблему мою не вирішила, і скоріше змусила мене шукати іншого лікаря, в зовсім іншій клініці.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу