Київ
Лікар Ендокринолог Муратова Наргіза Равшановна на Doc.ua

Відгуки про Муратова Наргіза Равшановна

Лікар першої категорії
Лікар-ендокринолог спеціалізується на діагностиці та лікуванні проблем функціонування щитовидної залози, підшлункової залози, гіпофіза, надниркових залоз. До лікаря звертаються з такими проблемами, як: гіпотиреоз, дифузний зоб, тиреоїдит, патології надниркових залоз, діабет. Веде прийом для дітей з 16 років
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 107 відгуків

Направлено до клініки
Дар'я 03 Листопад 2024
Лікар більше розповідала про свої хвороби, ніж розпитувала мене про мій стан. Робила дуже недоречні коментарі, і загалом проблему мою не вирішила, і скоріше змусила мене шукати іншого лікаря, в зовсім іншій клініці.
Наталія 01 Листопад 2024
Сергій 15 Жовтень 2024
Візит пройшов доволі добре. Лікар доволі уважна та компетентна людина у своїй справі. Все дійсно було чудово, без будь-яких претензій по роботі лікаря.
Олександра 24 Вересень 2024
Лікарку і клініку оцінюю на найвищій бал, планую подальше лікування в клініці, дякую.
Валерія 16 Серпень 2024
Дуже хороший лікар, розумна та приємна людина. Чемно та досить доступно все нам пояснила. Дійсно доволі розумна, знає свою справу добре. Нам дуже сподобався лікар і як пройшов сам візит.
Каріна 13 Серпень 2024
Візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Вікторія 09 Серпень 2024
Прийом сподобався,  лікар зрозуміло все пояснила
Юлія 26 Липень 2024
Залишилась задоволеною, бо отримала усе, що було потрібно.
Оксана 19 Липень 2024
Виктория 09 Липень 2024
Прием очень понравился, доктор профессионал своего дела, все коротко, ясно и по сути.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу