Адамчук Лариса Олександрівна має приватну практику офтальмолога з 2014 року. Попередній досвід роботи в державній медичній установі (ЦРП Солом'янського району, м.Київ). В кабінеті надається первинна консультація офтальмолога з приводу гострих, хронічних захворювань очей, профілактичні огляди. Є все необхідне обладнання. Виконуються ін’єкції в Халязіон , парабульбарні ін’єкції , видалення сторонього тіла поверхні ока. За необхідністю - можливість отримати рецепт любого рівня складності на окуляри, Мкл. Кабінет знаходиться в приміщені оптики, є можливість підбіру окулярів, Мкл .
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 1336 отзывов
Варвара 08 Ноябрь 2024
Хороший лікар, візит пройшов чудово.
Маргарита 07 Ноябрь 2024
На прийомі все було чудово, мені сподобалася лікарка і консультація, планую звертатися і надалі, дякую.
Ірина 24 Октябрь 2024
Єлизавета 19 Октябрь 2024
Олександра 28 Сентябрь 2024
Видно що лікарі дійсно кваліфікований спеціаліст. Нічого негативного про цей візит я сказати не можу, мені дуже все сподобалося. Візит дійсно пройшов дуже добре.
Роман 27 Сентябрь 2024
Сподобався підхід до дитини, у нас видно покращення після лікування у лікаря. Я дуже задоволена її роботою професіоналізмом
Вікторія 06 Сентябрь 2024
Лікар дуже кваліфікований спеціаліст, все обґрунтовано та змістовно пояснила.
Артем 27 Август 2024
Сподобався підхід та призначення лікування.
Ірина 23 Август 2024
Візит як завжди пройшов чудово у цього лікаря. Подобається що лікар приділяє дуже багато часу кожному своєму пацієнтові. Також лікар дуже приємна у спілкуванні людина. Дуже задоволені роботою лікаря.
Лариса 22 Август 2024
Дуже шикарний лікар! Дуже кваліфікована, дуже уважна. Я задоволена візитом до лікаря