Адамчук Лариса Олександрівна має приватну практику офтальмолога з 2014 року. Попередній досвід роботи в державній медичній установі (ЦРП Солом'янського району, м.Київ). В кабінеті надається первинна консультація офтальмолога з приводу гострих, хронічних захворювань очей, профілактичні огляди. Є все необхідне обладнання. Виконуються ін’єкції в Халязіон , парабульбарні ін’єкції , видалення сторонього тіла поверхні ока. За необхідністю - можливість отримати рецепт любого рівня складності на окуляри, Мкл. Кабінет знаходиться в приміщені оптики, є можливість підбіру окулярів, Мкл .
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 1369 відгуків
Галина 11 Квітень 2026
Мені все сподобалося. Лариса Олександрівна надала мені багато інформації, приділила багато часу, на всі мої питання відповіла. Лікар кваліфікований, все було гарно
Юлія 14 Березень 2026
Лікар дуже уважна, ретельно провела огляд, відчувається що лікар завжди удосконалює свої знання, навчається, ділиться новою отриманою інформацією, що дуже цінно. Лікарем задоволена
Юлія 09 Березень 2026
Компетентний та доволі уважний лікар, в принципі по роботі лікаря нарікань ніяких немає. Буде ще обов'язково звертатися до цього лікаря, стосовно майбутнього лікування.
Анастасія 03 Березень 2026
Найкращі враження. Лікар доступно і виважено пояснює стратегію лікування, робить дуже ретельну діагностику. Рекомендувала б пані Ларису на сто відсотків
Світлана 28 Жовтень 2025
Лікар мені дуже сподобався, дійсно знаюча людина. Сподобалося що приватний кабінет лікаря знаходиться у зручному для мене місці. Лікар призначила непогане лікування, все пояснила. Наразі його проходжу і все добре. Була в іншого лікаря офтальмолога і результату від лікування не було, а тут все навпаки, тому всім рекомендую цього лікаря.
Роман 17 Жовтень 2025
Ми звертались до різних лікарів, але прийом у Лариси Олександрівни як завжди чудовий. У лікаря дуже хороший підхід до дітей, дуже ретельно проводить огляд, все зрозуміло розповідає, на всі питання лікар відповіла. Нам дуже подобається лікар