Адамчук Лариса Олександрівна має приватну практику офтальмолога з 2014 року. Попередній досвід роботи в державній медичній установі (ЦРП Солом'янського району, м.Київ). В кабінеті надається первинна консультація офтальмолога з приводу гострих, хронічних захворювань очей, профілактичні огляди. Є все необхідне обладнання. Виконуються ін’єкції в Халязіон , парабульбарні ін’єкції , видалення сторонього тіла поверхні ока. За необхідністю - можливість отримати рецепт любого рівня складності на окуляри, Мкл. Кабінет знаходиться в приміщені оптики, є можливість підбіру окулярів, Мкл .
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 1364 відгуки
Роман 17 Жовтень 2025
Ми звертались до різних лікарів, але прийом у Лариси Олександрівни як завжди чудовий. У лікаря дуже хороший підхід до дітей, дуже ретельно проводить огляд, все зрозуміло розповідає, на всі питання лікар відповіла. Нам дуже подобається лікар
Наталія 04 Жовтень 2025
Ірина 04 Жовтень 2025
Вікторія 04 Жовтень 2025
Ольга 06 Вересень 2025
Марія 04 Вересень 2025
Лікар мене оглянула, пояснила яка може бути причина проблеми, направила на УЗД ока. Я зробила обстеження і планую звернутись до лікаря знов на прийом. Я задоволена лікарем, прийом мені сподобався
Олена 14 Серпень 2025
Лариса Олександрівна дуже уважна, кваліфікований фахівець. Тільки найкращі відчуття від візиту.
Надія 17 Липень 2025
Лариса Олександрівна фахівець своєї справи. Я до неї звертаюсь не перший раз, тому мені усе подобається у неї.
Оксана 08 Липень 2025
Була на консультації, мені все дуже сподобалось. Лікарка розумна, компетентна, доброзичлива, уважна. Все що мені було потрібно, вона зробила, порекомендувала препарати, наразі лікуюсь. Дякую.