Анна Александровна врач-кардиолог, она применяет современные способы для диагностики и лечения всевозможных болезней сердца и сосудов. Доктор выполняет УЗИ сердца (экокардиографию), суточное мониторирование ЭКГ по Холтеру и СМАД для исследования сердечно-сосудистой системы.
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 137 отзывов
Роман 23 Сентябрь 2024
Віталій 06 Август 2024
Лікарка дала свої рекомендації якої дієти потрібно підтримуватись. Як фахівець вона мені сподобалась.
Ірина 16 Июль 2024
Чудовий фахівець, ми дуже задоволені, лікарка високої кваліфікації , дякую.
Тетяна 15 Июль 2024
Прийом сподобався, все дуже класно! Лікар була дуже уважна до мене. Все, що я очікувала від прийому, я отримала і навіть більше. У мене тільки гарні враження. Лікар спокійно відповідала на запитання, лікар молодець!
Валерій 08 Июль 2024
Лікарка дуже чуйна, привітна, знається на справі, все підказала та призначила лікування. Я задоволений.
София 02 Июль 2024
Сподобалось усе.
Анна 20 Июнь 2024
Хороший лікар, прийом сподобався
Анна 20 Июнь 2024
Мені сподобалося, все було чітко, без зайвої води. За час, який був відведено на прийом, я отримала всі відповіді на всі питання, лікар назначила лікування. По рекомендаціях лікаря пройшла додаткові обстеження, все було дуже зручно. Я задоволена лікарем, буду звертатися ще
Надія 04 Июнь 2024
Лікар дуже кваліфікований спеціаліст, все гарно розписала, нам все було зрозуміло, плануємо звертатися вдруге
Софія 30 Апрель 2024
Нам лікар дуже сподобався. Візит пройшов чудово, лікар надав усі необхідні рекомендації. Чудово проконсультував.