Диагностический центр
  • Парковка
  • Оплата карточкой
  • Wi-Fi зона

Центр «Нейромед» предоставляет высочайшие стандарты проведения магнитно-резонансной и спирально- компьютерной томографии, ультразвуковых исследований и электронейромиографии. Кроме качественной диагностики здесь каждого порадует уровень обслуживания и уважительное отношение персонала

• пн - пт : 8:00 - 20:00
  • сб : 8:00 - 16:00
  • вс : выходной

Хмельницкое шоссе, 92

Центральный,

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Все дуже сподобалося у клініці, візит пройшов максимально добре.

Крістіна, 29.06.26

Ми були записані в цю клініку на діагностику - ехокардіографію. Залишились дуже задоволені візитом. Все пройшло вчасно, швидко та зручно, дуже гарна клініка та спеціалісти.

Микола, 18.06.26

Все було чудово на візиті

Олександр, 27.04.26

Клініка гарна. Все пройшло добре.

Людмила, 03.04.26

Чудове просто обслуговування у цій клініці, мені тут все дуже сподобалося.

Любов, 11.03.26

В клініці чистенько, все організовано, дуже хороший сервіс. В клініку зверталася на УЗД щитоподібної залози, кваліфіковані лікарі, дуже добре спілкуються з клієнтами, дискомфорту не відчувала

Ірина, 26.02.26

Нормально пройшов візит у цій клініці. Всі тут молодці, як медперсонал, так і лікарі. Просто суперово всі виконують свою роботу. Візит пройшов дуже добре, дякую.

Тамара, 12.01.26

Чудово пройшов візит у цій клініці, все було максимально комфортно. Дякую.

Людмила, 07.01.26

Візит пройшов нормально у цій клініці, мені дуже все сподобалося.

Олег, 12.08.25

Дуже гарний лікар мене проводив діагностику, все гарно мені пояснили, надали багато корисної інформації. Візит пройшов чітко по часу і все дійсно було добре. Дякую.

Ольга, 05.08.25
Центры поблизости