Отзывы о диагностическом центре Медицинский центр Мое здоровье
- Сб: выходной
- Вс: выходной
ул. Хмельницкое шоссе, 92 (2 этаж). На карте
Центральный
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Все сподобалось. Чудовий лікар, прекрасний персонал у клініці.
Усе було на найвищому рівні, лікар, що робив мені спірометрію, гарно ставилась, розповіла як справитись з моїм діагнозом, приділила достатньо часу, й навіть проконсультувала мене. Розпечатала висновок після проведеної діагностики. Залишилась задоволеною.
Гарний сервіс, всі ввічливі, в клініці чистенько
У клініці мені дуже сподобалося ставлення персоналу – приємне та ввічливе. Діагностику мені зробили швидко та без затримок. Усе роз'яснили. Я залишилася задоволеною.
Клініка дуже сучасна та є де повісити верхній одяг, ввічливий, усміхнений персонал на рецепції. Все сподобалось
Дуже добре, що не далеко. Приємні та гарні фахівці, лікарі. Гарно описали результат. Я задоволена тим, що ми скористалися послугами саме цього центру!
Клініка має гарний та естетичний вигляд, привітний персонал, вчасно прийняли. На діагностиці все було добре.
Я звикла, що після УЗД мені видають якесь фото. На що можна буде подивитися та розказати лікарю, а тут не видають.
Отличные впечатления, все очень понравилось.
Все было быстро, хорошо и качественно. Мне очень понравилось.
Меня все устроило, врач что проводил УЗИ - молодец.
Все було швидко і без черг. Сервісом задоволена.
Все хорошо, нас подождали, хотя мы опоздали. Наилучшие оценки. Все сделали. Спасибо.
Все було добре, дівчата на рецепції привітні.
Гарний лікар. Все ,що хотіла дізналась. Я задоволена .
Хороше обслуговування і обладнання. Мені дуже сподобалось.
Быстро. По времени все нормально. Обслужили. Все хорошо. Все на уровне.
Прекрасный персонал, приветливый, внимательный, вежливый. Оценка пять из пяти.