Сервіс DOC.ua повністю безкоштовний для пацієнтів

Відгуки про діагностичний центр Медичний центр Моє здоров'я

Діагностичний центр
  • Паркінг,
  • Wi-Fi зона,
  • Пн-Пт: 8:00-19:00
  • Сб: 9:00-14:00
  • Нд: вихідний

ул. Хмельницкое шоссе, 92 (2 этаж). На карті

Ленінський

К-сть відгуків

78
Рекомендації

75

0

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі реальних відгуків пацієнтів

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Усі відгуки достовірні і отримані в результаті опитування пацієнтів, що побували на прийомі у лікаря

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Спасибі, мені все зрозуміло

Клініка дуже сучасна та є де повісити верхній одяг, ввічливий, усміхнений персонал на рецепції. Все сподобалось

Володимир, 19.03.2021

Дуже добре, що не далеко. Приємні та гарні фахівці, лікарі. Гарно описали результат. Я задоволена тим, що ми скористалися послугами саме цього центру!

Раиса, 18.06.2020

Клініка має гарний та естетичний вигляд, привітний персонал, вчасно прийняли. На діагностиці все було добре.

Тетяна, 28.01.2020

Я звикла, що після УЗД мені видають якесь фото. На що можна буде подивитися та розказати лікарю, а тут не видають.

Тетяна, 09.01.2020

Отличные впечатления, все очень понравилось.

Александр, 05.12.2019

Все было быстро, хорошо и качественно. Мне очень понравилось.

Олена, 08.10.2019

Меня все устроило, врач что проводил УЗИ - молодец.

Любов, 09.10.2018

Все було швидко і без черг. Сервісом задоволена.

Оксана, 05.07.2018

Все хорошо, нас подождали, хотя мы опоздали. Наилучшие оценки. Все сделали. Спасибо.

Валентина, 04.06.2018

Все було добре, дівчата на рецепції привітні.

Людмила, 14.05.2018

Гарний лікар. Все ,що хотіла дізналась. Я задоволена .

Юлия, 22.02.2018

Хороше обслуговування і обладнання. Мені дуже сподобалось.

Кристина, 17.11.2017

Быстро. По времени все нормально. Обслужили. Все хорошо. Все на уровне.

Вадим, 09.10.2017

Прекрасный персонал, приветливый, внимательный, вежливый. Оценка пять из пяти.

Юрій, 03.10.2017
Центри поблизу

ул. Пирогова, 45. На карті

Славянка, Ленинский

ул. Киевская, 5. На карті

Замостянский

5

ул. Марии Литвиненко-Вольгемут, 40. На карті

Славянка, Ленинский

4.8

Князей Кориатовичей,118. На карті

Ленинский