Отзывы о диагностическом центре Добробут на Софии

ул. Яблоневая, 26. На карте

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Спасибо, мне все понятно

Прийом у лікаря зовсім не сподобався. В клініку прийшла на процедуру (видалення кліща), в кабінеті було неприбрано після прийому попереднього пацієнта. Лікар незаплановано зробив консультацію, як виявилось що це додаткові кошти. При оплаті виставили мені незрозумілий рахунок, я такого не очікувала. Ми розібралися в ситуації, заплатила тільки за процедуру, я не розраховувала на консультацію, тим паче що консультація тривала пʼять хвилин. Я взагалі не проти платити кошти, але клініка має про все попереджати, з боку клініки це дуже негарно виглядало

Аліна, 15.03.2025

Виконували діагностику - рентгенографію, все пройшло дуже добре. Нам все дуже сильно сподобалось, дякуємо вам. Дуже гарна клініка, чудові та приємні співробітники.

Вероніка, 14.03.2025

Виконувала діагностику рентгенографію в даній клініці. Залишилась дуже задоволена від візиту. Все дуже зручно, комфортно, приємні співробітники. Зауважень не маю.

Оксана, 08.03.2025

Клініка сподобалася, візит пройшов доволі швидко, все було комфортно. У цій клініці дуже хороші лікарі.

Лілія, 15.02.2025

Работу администратора клиники оцениваю хорошо, замечаний к обслуживанию нет. В клинике делал рентген грудной клетки. Все врачи, которым я потом показывал заключение рентгена, делали мне замечания, в заключении неполное описание диагностики. Результатом недоволен!

Олександр, 29.01.2025

Клініка хороша, комфортна. Дуже приємні люди працюють у цій клініці, уважно та професійно виконують свою роботу. Лікарі дуже добрі та гарні спеціалісти. Загалом дуже сильно залишилася задоволена візитом в дану клініку.

Анастасія, 06.01.2025

Все було добре, мене все влаштувало, дякую.

Тетяна, 23.12.2024

У клініці доволі було чисто, охайно та прибрано. Сама атмосфера у цій клініці приємна, дуже привітний та ввічливий персонал. Загалом візит у даній клініці пройшов чудово.

Денис, 21.11.2024

Все було дуже добре, я задоволена, дякую.

Ольга, 21.10.2024

Нам все сподобалось. Не зважаючи на деякі труднощі з нашого боку, все зробили швидко, знайшли з дитиною спільну мову і допомогли все вирішити.

Олена, 19.10.2024

Клініка дуже сподобалася, візит пройшов прекрасно. Все дійсно було чудово.

Валентин, 15.10.2024

Усе пройшло добре - прийняли вчасно, УЗД зробили гарно.

Торбенко, 07.07.2024

Візит в клініку пройшов дуже гарно, персонал на ресепшен дуже ввічливий і приємний. Лікар, який нам робив УЗД, дуже уважна, дуже ретельно обстежила дитину, все пройшло чудово. Якщо буде необхідно, будемо в клініку звертатися

Ніколь, 04.07.2024

Дівчата дуже ввічливі, розумниці. Молодці! Задаю питання, вони все мені пояснили. Дуже хороші співробітники. І на рецепції дівчина дуже уважна. Мені дуже сподобалося.

Наталия, 10.12.2020
Центры поблизости

с.Софиевская Борщаговка, ул. Зеленая, 6. На карте

Без района

Киево-Святошинський р-н. с. Софиевская Борщаговка. ЖК «София», ул. Боголюбова, 30. На карте

с. Софиевская Борщаговка, вул. Боголюбова, 26. На карте

4.8