Оксфорд Медикал на Французском бульваре

Приморский

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Спасибо, мне все понятно

В клініці дуже приємна лікарка УЗД спеціаліст, уважна, кваліфікована, знає свою роботу. Персонал клініки ввічливий та приємний, клініка чиста. Єдине, не одразу зрозумів де клініка знаходиться, потрібна додаткова вивіска

Дмитро, 06.01.2025

Візит пройшов досить культурно та достойно. Залишилася максимально задоволена візитом, дійсно нічого поганого про цю клініку сказати не можу. Лікарі у клініці досить кваліфіковані спеціалісти. Прекрасно все пояснили, врахували всі мої побажання. У мене не було запису на додаткове обстеження, у клініці з радістю пішли на зустріч і все провели без проблем. Таке відношення до пацієнтів дуже сподобалося.

Світлана, 04.01.2025

Усе сподобалось, було дуже комфортно. Візитом задоволена.

Жанна, 04.08.2024

В клініці хороший УЗД спеціаліст, все пояснив, прийом пройшов як і має бути. Клініка хороша, затишно, спокійно, зауважень до персоналу не було

Наталія, 21.06.2024

Прийом сподобався. Лікар УЗД спеціаліст все розказав по проблемі, поставив діагноз, дав рекомендації що потрібно операція. В клініку звернулася на консультацію до лікаря, лікар підтвердив. На цей час прохожу терапію медикаментами.

Варвара, 20.06.2024
Смотреть все отзывы