Диагностический центр

Частный кабинет уролога и ультразвуковых исследований Голищенко Игоря Владимировича – врача с опытом медицинской практики более 40 лет, специализируется на диагностировании и лечении урологических заболеваний, а также – на ультразвуковых исследованиях (УЗИ) всех органов и систем (кроме сердца и сосудов).

• пн - пт : 8:00 - 14:00
  • сб - вс : выходной

ул. Троицкая, 7

Приморский,

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Яна, 20.09.25

Визначили причину у чому була наша проблема, лікар хороший спеціаліст. Візит пройшов чудово, нас все повністю влаштувало.

Яна, 25.08.25

Візит пройшов добре, все дуже сподобалося.

Яна, 07.08.25

Хороший врач

Христина, 20.06.25

Лікар все пояснив по моїй проблемі з якою я до лікаря звернувся, дав рекомендації як потрібно лікувати й що робити. Прийом сподобався, візитом до лікаря залишилася задоволеною

Злата, 13.12.24

Вікторія, 12.12.24

Дуже гарний лікар-діагност, уважний, а кабінеті чисто, акуратно, всі виснвоки надав, всім рекоменжую. Дякую!

Юлия, 17.10.24

Кабінет не професійно влаштований. Дуже мале приміщення. Ще раз до нього не піду.

Діана, 10.10.24

Дуже гарний спеціаліст.

Світлана, 09.10.24

Візитом не задоволена, дивне розташування - на ринку у павільйоні, лікар у шортах та майці, зовсім немає відчуття, що потрапила до кабінету лікаря.

Бабенко, 13.06.24
Центры поблизости