Отзывы о диагностическом центре «ЦЕНТР.МЕД»
- Парковка,
- Оплата карточкой,
- Wi-Fi зона,
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мы записываем вас к врачу
Вы приходите на прием
Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме
Публикуем ваше мнение в анкете врача
Дуже гарно було у клініці. Візит пройшов досить добре, все дуже сподобалося у цій клініці.
Записувалась в цю клініку на УЗД - діагностику. Дуже задоволена тим, як все пройшло, мені все сподобалось. Дуже гарна лікарка виконувала УЗД, все детально пояснила мені. Дуже дякую.
Все на відмінно, все сподобалося в цій клініці, гарні лікарі, я задоволена, дякую.
Привітний персонал, гарні лікарі, я задоволений візитом, дякую.
Лікар був чудовий, а от роботою лабораторії клініки я не дуже задоволена, так як, обіцяли результати аналізів надіслати через 5 днів після візиту, в результаті вже пройшло понад два тижні.
Мені все дуже сподобалось, дуже гарна клініка, чудове відношення, приємні ціни, дуже гарні співробітники та кваліфіковані спеціалісти. Візитом задоволена, все було на найвищому рівні.
Клініка нам дуже сподобалася, візит пройшов доволі добре.
Не вперше уже відвідую дану клініку, часто користуюся послугами саме цієї клініки. Візит пройшов добре, все було в порядку.
У клініці дійсно все сподобалося, було приємно, що діагностика пройшла чітко по зазначеному часу. У клініці було зручно та комфортно.
Клініка дуже сподобалася, все було супер на візиті.
Візитом до лікаря залишився задоволений, все було чудово
Діагностику провели добре, все пройшло добре, дякую
Клініка дуже хороша. У клініці досить зручно, затишно та комфортно, повсюди чистота та порядок. Досить гране обслуговування зі сторони медперсоналу було. Обов'язково буду відвідувати тепер дану клініку, мені тут все дуже сподобалося. Рекомендую.
Клініка дуже сподобалася. Дуже гарний спеціаліст проводив діагностику.
Все дуже сподобалося у клініці. Прекрасний персонал, чудові лікарі. Візит пройшов надзвичайно добре в даній клініці.
Все пройшло шикарно, я дуже задоволений обслуговуванням, зауважень не маю, дякую!
Все сподобалось. Дуже чемний персонал. Лікар все доступно та зрозуміло пояснив. Я задоволена.
У клініці було дуже приємно перебувати. Сама атмосфера у клініці хороша, дуже приємні та ввічливі медпрацівники у клініці, дівчата на рецепції максимально були уважні та професійні. Нічого поганого сказати про цю клініку не можу, все дійсно було шикарно. Обслуговування було насправді на високому рівні. Дякую.
Клініка мені дуже сподобалася. Візит пройшов прекрасно, все було на найвищому рівні.
Завдоолені обслуговуванням, дякуємо, все було добре.
Візитом я задовлена, все добре. Дівчата зустріли, провели до кабінету, діагностику провели дуже акуратно та уважно, документи мені видали.
Візит влаштував, зауважень немає, діагностика сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Обслуговування відмінне, я дуже задоволена, дякую.
Клініка насправді дуже сподобалася своїм затишком та комфортом. Лікар що проводив діагностику доволі таки приємна та хороша жіночка, яка добре знає свою справу. На рецепції зустріла теж дуже приємна дівчина. Загалом все дуже добре було у цій клініці.
Сподобалось відношення лікаря, що проводив мені УЗД, сам процес УЗД, жодних проблем не було.