«ЦЕНТР.МЕД»
- Парковка,
- Оплата карточкой,
Медицинский центр «ЦЕНТР.МЕД» – широкопрофильное медицинское учреждение в городе Одесса, предоставляющее комплекс услуг в сфере профилактики, диагностики и терапии заболеваний, а также реабилитации. Медицинский центр организует полное сопровождение и оказание медицинской помощи вам и вашим близким. еще
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Проверенные отзывы о ДЦ
Все сподобалось. Дуже чемний персонал. Лікар все доступно та зрозуміло пояснив. Я задоволена.
У клініці було дуже приємно перебувати. Сама атмосфера у клініці хороша, дуже приємні та ввічливі медпрацівники у клініці, дівчата на рецепції максимально були уважні та професійні. Нічого поганого сказати про цю клініку не можу, все дійсно було шикарно. Обслуговування було насправді на високому рівні. Дякую.
Клініка мені дуже сподобалася. Візит пройшов прекрасно, все було на найвищому рівні.
Завдоолені обслуговуванням, дякуємо, все було добре.
Візитом я задовлена, все добре. Дівчата зустріли, провели до кабінету, діагностику провели дуже акуратно та уважно, документи мені видали.