Диагностический центр
  • Wi-Fi зона

В кабинете ультразвуковой диагностики Олеси Гайдучок пациенты могут пройти ультразвуковые исследования организма на высококачественной аппаратуре. Среди процедур, которые проводят в кабинете УЗ внутренних органов, мягких тканей, желез, суставов, ранних сроков беременности, допплерография (верхних / нижних конечностей, сосудов головы и шеи, почек). Приятным дополнением является то, что в диагностическом центре, на постоянной основе, действуют скидки на абсолютно все процедуры для пенсионеров и детей до 12 лет в размере 10%, а также на повторное обследование - 7%.

• пн - пт : 9:00 - 18:00
  • сб - вс : выходной

ул. Братьев Михновских, 23

Железнодорожный,

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Візитом у клініку залишився дуже задоволеним – мене зустрів привітний та професійний персонал. Фахівець, що проводив мені діагностику, був досвідченим і навіть надав роз'яснення що до побаченого. Обов'язково за потреби звертатимусь ще. Рекомендую.

Ольга, 11.01.23

Відмінна робота клініки

Мар'ян, 15.09.21

В клініці все чисто, персонал привітний. Процедура пройшла дуже швидко.

Марта, 21.08.20

Все сподобалось. Лікар приємна та уважна, кабінет чистенький, діагностика (на мій погляд) проведене якісно.

Вікторія, 26.06.20

Все влаштувало. Було комфортне перебування, я задоволена роботою спеціалістів. Все добре.

Софія, 12.03.20

Лікар професійна людина, поставила мені правильний діагноз. Я задоволена.

Вікторія, 28.11.19

Дуже професійний та гарний лікар. Гарно мені все пояснила. Мені дуже сподобалась.

Марія, 11.11.19

Нам все дуже сподобалося. В принципі трошки довго, але якісно, все доступно. Дужу,дуже нам сподобалося.

Степан, 17.04.19

Проводила УЗД-діагностику, залишилась не дуже задоволена. Лікар запізнилась на прийом, приділили не достатньо уваги моїй проблемі, весь час метушилась і розмовляла по телефону. Загальні враження на середній рівень.

Марта, 02.04.19

Лікар все детально, зрозуміло пояснює.

Жанна, 06.02.19
Центры поблизости