Сервис DOC.ua полностью бесплатный для пациентов

Отзывы о диагностическом центре Ультра - Соно, кабінет ультразвукової діагностики Олесі Гайдучок

Диагностический центр
  • Wi-Fi зона,
  • Пн-Пт: 9:00-18:00
  • Сб-Вс: выходной

ул. Братьев Михновских, 23. На карте

Залізничний

Кол-во отзывов

90
Рекомендации

86

0

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе реальных отзывов пациентов

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Все отзывы достоверны и получены в результате опроса пациентов, побывавших на приеме у врача

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

В клініці все чисто, персонал привітний. Процедура пройшла дуже швидко.

Марта, 21.08.2020

Все сподобалось. Лікар приємна та уважна, кабінет чистенький, діагностика (на мій погляд) проведене якісно.

Вікторія, 26.06.2020

Приємна жінка, кваліфікований фахівець. Швидко та якісно, за доступною ціною. Рекомендую!

Вауліна Юліана, 04.06.2020

Все влаштувало. Було комфортне перебування, я задоволена роботою спеціалістів. Все добре.

Софія, 12.03.2020

Все дуже сподобалось -лікар професійний, зробила діагностику дуже ретельно, відповіла на всі мої питання, прийом почався вчасно. Задоволена обстеженням, дякую.

Ірина Кабакова, 16.12.2019

Лікар професійна людина, поставила мені правильний діагноз. Я задоволена.

Вікторія, 28.11.2019

Дуже професійний та гарний лікар. Гарно мені все пояснила. Мені дуже сподобалась.

Марія, 11.11.2019

Нам все дуже сподобалося. В принципі трошки довго, але якісно, все доступно. Дужу,дуже нам сподобалося.

Степан, 17.04.2019

Проводила УЗД-діагностику, залишилась не дуже задоволена. Лікар запізнилась на прийом, приділили не достатньо уваги моїй проблемі, весь час метушилась і розмовляла по телефону. Загальні враження на середній рівень.

Марта, 02.04.2019

Високий професіоналізм лікаря, комфортні умови, дуже уважний підхід до пацієнта - враження, що склалося після обстеження у лікаря Олесі Гайдучок. Виходить, що не все так погано у нашому домі. Професіонали є. Маю з чим і з ким порівняти. Рекомендую.

Володимир , 25.02.2019

Добрий лікар, дуже уважна до всього, пов'язаного з пацієнтом, розпитувала, що мене турбує, коментувала всі свої дії, сподобалось в загальному. Чекала максимум дві-три хвилини.

Світлана, 25.01.2019

Все пройшло вчасно, на високому професійному рівні. Дякую.

Тарас, 25.09.2018

Все пройшло чудово. Гарне ставлення до пацієнтів.

Мар'яна, 24.01.2018

Прекрасное обслуживание. Обязательно воспользуюсь еще.

Наталя, 29.12.2017

Дуже гарно поставилися, ретельно подивилися, обслуговування хороше. Дякую.

Ірина, 21.10.2017

Сподобалось, що лікар роздрукувала мої попередні результати, порівняла, все розповіла. Хороший лікар.

Оксана, 16.10.2017

Все сподобалося, я цілком задоволений результатом.

Володимир, 05.08.2017

Все було на найвищому рівні. Олеся Гайдучок дуже прискіпливо проводила УЗД і коментувала все що бачила. Буду звертатись. Рекомендую !

Людмила, 19.12.2016

Все було гарно, мене прийняли дуже уважно, велике дякую!

Тетяна, 30.09.2016

Я залишилась дуже задоволена візитом. До мене гарно ставились та якісно обслуговували. Єдине, немає вивіски і було складно знайти клініку. Але, взагалом, я залишилась всім задоволена.

Надія, 24.08.2016

Мені сподобалось. Лікар був досить компетентний, привітний, все докладно розповіла, дуже ретельно мене подивились. Чекала хвилин 15, але в лікарні комфортно.

Регина, 23.05.2016

Дуже приємна лікарка Олеся Гайдучок, та її асистентка хороша, взагалі - дуже привітні, хороші люди, грамотні у всьому, я дуже задоволена!

Оксана, 09.05.2016

Лікар, що робила мені УЗД - дуже хороша.

Ольга, 17.03.2016
Центры поблизости

ул. Городоцкая, 81. На карте

Сихівський

4.8

ул. Виговского, 5Б. На карте

Франківський

4.9

ул. Некрасова, 35 / В. На карте

Личаківський