Отзывы о диагностическом центре МЕДИЦИНСКИЙ ЦЕНТР «ЕВРОКЛИНИК»
- Парковка,
- Оплата карточкой,
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Візит добре пройшов у цій клініці. Мені тут все доступно пояснили, підійшли до моєї проблеми відповідально. Сподобалося, що не довелося очікувати на візит і результати обстеження теж надали доволі швидко. Загалом у клініці мені все дуже сподобалося.
Прийомом в медичному центрі задоволений. Прийняли для проведення обстеження вчасно, на визначений час.
Насправді дуже хороша клініка. Візит пройшов добре. У цій клініці дуже професійний та приємний медперсонал. Я залишився максимально задоволений візитом в цю клініку.
Все було чітко гарно привітні працівники роз'яснили допомогли сісти в апарат потім встати гарно все описали в описі приємні люди добре виконали свою роботу
Гарний сервіс, дякую, також сподобалося обслуговування в клініці, також вдячний.
Персонал клініки кваліфікований, клініка завантажена, дуже багато складних пацієнтів, дівчатка справляються. Я звернула увагу як дівчатка працюють, дівчатка молодці!
В клініці дуже хороший персонал, нас все абсолютно влаштувало
У цій клініці мені все дуже сподобалося. Візит пройшов чудово.
Дуже все сподобалося в даній клініці. Візит пройшов досить комфортно. Все добре було в цій клініці.
Клініка дуже сподобалася, все було дуже ввічливо і без зауважень
Обстеження пройшло добре,ввічливі дівчата були. Мінус що коли прийшла за знімками і диском сказали що окремо потрібно доплати за диск ,таке потрібно попереджати,хоча коли записувалась на мрт то сказали що враніше заявлену ціну все входить,пізніше я передзвонила і попросила щоб скинули на електронну пошту моє мрт то вони не хотіли,далі сказали що така послуга коштує додково, лікарові скинули безкоштовно. Вже як я оплатила,то скинули мені. І в результаті виходить оплатила більше на третину, ніж було вказано спочатку.
Дуже сподобалася клініка. Все було доволі добре. Дуже хороше обслуговування у даній клініці. Діагностика пройшла доволі швидко та якісно. Перебування у клініці було просто прекрасне.
Клініка дуже сподобалася. Візит пройшов доволі добре, все було прекрасно, швидко та якісно були надані медичні послуги. В самій клініці було досить комфортно перебувати, надана консультація була в доволі доступній формі.
Все сподобалось - приміщення, сервіс, обслуговування.
Сподобалось, що прийняли мене вчасно й надали допомогу, яка була потрібна.
Чітко спрацьовано, дуже швидко провели діагностику, комунікація на висоті, все пояснили, візит в клініку сподобався
Персонал дуже уважний, відповідально ставиться до пацієнтів, нам дуже сподобалося обслуговуватися в клініці
Хороша клініка, дуже ввічливі та приємні медпрацівники у цій клініці. Нам дуже швидко та якісно надали увесь спектр медичних послуг. Загалом все пройшло дуже добре.
Все було добре, візит в клініку сподобався
Діагностику провели добре, швидко, якісно, нарікань не маю, дякую.
Залишилась задоволеною обслуговуванням - спочатку, перш ніж робити МРТ, розпитали, які потрібно було зробити обстеження, зробили. Усе дуже уважно педантично з'ясовували все.
Сподобалася клініка. Все було прекрасно у цій клініці.Дуже добре все пройшло. Дуже відповідальні та уважні працівники у цій клініці. Дівчата на рецепції теж дуже хороші, привітні та уважні.
Персонал клініки - молоді дівчата, дуже швидко все зробили, опитали. Дуже задоволені візитом, висновок дали дуже швидко
Жодного зауваження. Вдруге в житті робила МРТ, сподобався дуже апарат МРТ, мені було комфортно в апараті. Персонал клініки дуже приємний і ввічливий, дівчатка самостійно заповнюють анкети, все було максимально привітно і комфортно, людей в кабінетах не збирають, все максимально конфіденційно. Сама діагностика пройшла приємно в навушниках під музику, диск віддали одразу, висновок прийшов на пошту. Роботою клініки задоволені
Персонал клініки дуже уважний, гарно ставляться до пацієнтів, цілком задоволені клінікою