Отзывы о диагностическом центре Медцентр «Біомед»
- Парковка,
- Генератор в клинике,
- Оплата карточкой,
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Робили УЗД молочних залоз. Все детально пояснили. Прийомом задоволена.
Сподобалось відношення в клініці. Все дуже оперативно.
Мені зробили УЗД і УЗД — спеціаліст направив на консультацію до лікаря. Лікар сказав, що все добре. То навіщо мене треба було до нього направляти! Я заплатила зайві гроші, нізащо. Моє побажання, що краще так не робити. Якщо видно, що у людини все добре не рекомендувати, направляти до лікаря та викидати зайві гроші.
Визит состоялся вовремя, персонал был со мной вежливый. Я осталась довольна.
Приємне спілкування, все дуже швидко і лікар все дуже добре роз'яснив. Я задоволений.
Дуже привітний персонал. Лікар дуже відкритий, комунікабельний. Прийом дуже сподобався.
Дуже швидко, зайшли без черги. Приємний, ввічливий, професійний, лікар. Можливість розрахуватися карткою. Ввічливий адміністратор.
Все сподобалось, все було професійно, швидко, чітко, ясно.
Все було добре, гарно мене зустріли, дуже приємно було перебувати в клініці.
Діагностика була із запізненням, прийшлось чекати 40 хвилин.
Все було нормально. Уважний персонал і привітний адміністратор. Швидко і комфортно.
Дуже привітний персонал. Кваліфікований, гарний лікар. Все просто чудово, я залишилась задоволеною.
Потрібно попереджати наперед про вартість.
Делал УЗИ сердца. Врач был очень внимателен, все подробно объяснил и показал, дал рекомендации и советы. Цена приятно удивила-дешевле, чем в городской поликлинике или в других частных клиниках Львова. При этом нет очереди, "толкатни", приняли во время. Вообщем доволен. Спасибо большое!
Хороший сервіс, приємне відношення, турбота.
Все гаразд, все сподобалось, ніяких зауважень.
Все прошло нормально. Ждать не пришлось - это самое главное. Все устроило.
Все хорошо, приветливое и хорошее обслуживание.
Найвища оцінка клініці. Лікар дуже хороший, вже не перший раз у нього. Все дуже сподобалось.
Лікар знає свою справу добре, на рецепції дівчина приємна сидить.
УЗД-спеціаліст дуже хороший, мені дуже сподобалось відношення і робота. Все дуже класно.
Ми залишилися задоволені прийомом і обслуговуванням персоналу.