Отзывы о диагностическом центре Центр літотрипсії
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мы записываем вас к врачу
Вы приходите на прием
Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме
Публикуем ваше мнение в анкете врача
Хороший лікар. Потрапили до хорошого спеціаліста. Все нормально, привітні спеціалісти.
Було привітне відношення, мені сподобалося. На мою думку, всього достатньо, все нормально.
Треба було спускатися кудись в підвал до них. Трохи прохолодно.
Очень внимательные врачи. Я очень довольна.
Персонал дуже привітний, ввічливо зустріли. Сучасне обладнання.
Дуже ввічливе відношення до пацієнта в клініці. Все сподобалося.
Враження склалося позитивне, але на прийом у свій час я не попала, змістився графік. На прийом попала за сорок п'ять хвилин.
Дуже ввічливі дівчата на рецепції. Вчасно провели діагностику. Все дуже сподобалося.
Все було дуже швидко. Майже без черги, я прийшов раніше, оплатив і мене відразу покликали до лікаря. Лікар мене подивився та швидко написав висновки.
Все дуже добре, без запізнень. Лікар все дуже детально пояснила.
Хотіла б залишити побажання щодо покращення приміщення та роботи клініки. Оскільки погода зараз холодна, всі мають верхній одяг. В кабінет потрібно заходити без нього, але місця для того, щоб залишити його немає. Крім того, дуже важко знайти вихід з клініки, немає ніяких вказівок.
Приходив в клініку на діагностику. В результаті: в клініці мені зробили три діагностики, я і сам не зрозумів як це сталося. Я так і не зрозумів, чи потрібні вони мені були взагалі. В клініці пропонують додатково інші діагностики, пацієнту не пояснюють їх необхідність і те, що це додаткові гроші. Добре, що у мене при собі була така сума, я оплатив. Клініка зобов'язана попереджати пацієнта наперед про суму оплати. Наступного разу я до клініки не поїду.
Було прохолодно. В той день був дощ і в них були відкриті вікна для провітрювання, мені було дуже не комфортно, сам рентген знаходиться в чотирьох корпусах. Не безпосередньо в них, а в другому закладі.
В клініці мене нормально зустріли, ніяких проблем не було, ввічливий персонал. Дякую. Я задоволена.
Я задоволена сервісом. Єдиний мінус, що мене прийняли не в тій годині, на яку я була записана! Але на рахунок спеціаліста, задоволена!
Я прийшов в клініку, це була невелика кімната. На рентген мене повели в зовсім іншу будівлю, там було все радянське та старе. Результат діагностики мені написали на папірчику та завернули в файлик.
Доктор, который проводил УЗИ, достаточно компетентный во всех вопросах, которые я я спрашивала его.
Родили УЗД-діагностику, лікар була ідеальною, на жаль не пам'ятаю її ім'я, але вона була надзвичайно обізнаною. Прийняли швидко, клініка також сподобалась, дуже гарна.
Після УЗД в цій клініці, мені прийшлося зробити МРТ, яке виявило далеко не ті діагнози, що мені поставили тут. Інформація зовсім не співпадає. Якби я повірив діагнозу їнього УЗД, я би уже був на операційному столі, добре що я все таки зробив МРТ і мені призначили стаціонарне лікування. Я дуже не задоволений і нікому би не радив сюди ходити.
Дуже задоволені прийомом. Персонал привітний та ввічливий, в клініці комфортно та приємно перебувати. Якість наданих послуг дуже висока. Дякуємо.
Надзвичайно задоволена прийомом та роботою лікаря. Отримала змістовну консультацію та цінні рекомендації. Надзвичайно вдячна лікареві.
Все сподобалось, обслуговування дуже якісне. Дякую.
Все відбулося вчасно, відповідно до запису. Я повністю задоволений обслуговуванням, прийомом. Дякую щиро за роботу.
Пройшов діагностику в лікарні, але відповідь так і не отримав.
Дуже добре, швидко і якісно. В черзі не сиділи.