Диагностический центр
  • Парковка
  • Оплата карточкой
  • Wi-Fi зона

В «Медицинском центре семейного здоровья» для пациентов доступен широкий перечень диагностических процедур: ультразвуковые исследования, допплероэхокардиография плода, рентгенологические исследования, эхогистеросальпингография, фолликулометрия, дуплексное сканирование сосудов конечностей.

• пн - пт : 8:00 - 19:00
  • сб : 8:00 - 15:00
  • вс : выходной

ул. Киевская, 14

Автозаводской,

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Сподобалося відношення лікаря, який проводив діагностику, до дитини. Уважний лікар, проконсультував за результатами обстежень. Сподобалася клініка і лікар.

Вікторія, 22.06.26

УЗД провели дуже швидко, професійно

Аліна, 17.06.26

Не вперше відвідую клініку, все мені подобається.

Ірина, 16.06.26

Ставлю п'ять балів, УЗД діагностика пройшла на найвищому рівні, нам все дуже сподобалось, завжди звертаємось саме в цю клініку, прекрасні спеціалісти, дуже дякуємо!

Катерина, 27.05.26

В клініці робила УЗД серця. Дуже хороший лікар, прийом пройшов дуже добре. Клініка гарна, в клініці все добре, нагадують о прийомі, прийом відбувся вчасно. Мені все сподобалося

Світлана, 16.05.26

Класна клініка, все супер було. Візит пройшов добре, дякую.

Людмила, 04.05.26

Мені все сподобалося на візиті у клініку.

Діана, 02.05.26

В клініку зверталася на УЗД органів малого тазу. Найкращий лікар, за лікарем я все життя ходжу по всім клінікам. Я дуже задоволена лікарем і клінікою

Ольга, 29.04.26

Все було на 10 балів! Зверталась в клініку на УЗД. Я давно обстежуюсь у Валентини Борисівни, все ідеально, все супер, найкращий лікар в нашому місті! В клініці все чудово, тихо, спокійно, все по часу і без затримки. Я дуже задоволена

Ірина, 21.04.26

Все було ввічливо та вчасно на візиті. Мені дуже сподобалось

Іраїда, 08.04.26