Діагностичний центр
  • Паркінг
  • Оплата карткою
  • Wi-Fi зона

В «Медицинском центре семейного здоровья» для пациентов доступен широкий перечень диагностических процедур: ультразвуковые исследования, допплероэхокардиография плода, рентгенологические исследования, эхогистеросальпингография, фолликулометрия, дуплексное сканирование сосудов конечностей.

• пн - пт : 8:00 - 19:00
  • сб : 8:00 - 15:00
  • нд : вихідний

вул. Київська, 14

Автозаводской,

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Класна клініка, все супер було. Візит пройшов добре, дякую.

Людмила, 04.05.26

Мені все сподобалося на візиті у клініку.

Діана, 02.05.26

В клініку зверталася на УЗД органів малого тазу. Найкращий лікар, за лікарем я все життя ходжу по всім клінікам. Я дуже задоволена лікарем і клінікою

Ольга, 29.04.26

Все було на 10 балів! Зверталась в клініку на УЗД. Я давно обстежуюсь у Валентини Борисівни, все ідеально, все супер, найкращий лікар в нашому місті! В клініці все чудово, тихо, спокійно, все по часу і без затримки. Я дуже задоволена

Ірина, 21.04.26

Все було ввічливо та вчасно на візиті. Мені дуже сподобалось

Іраїда, 08.04.26

Все було відмінно, візит в клініку сподобався

Олександр, 01.04.26

У клініці цій завжди все дуже подобається. Візит пройшов швидко, все було тут зручно. У цій клініці надзвичайно кваліфіковані лікарі.

Світлана, 23.03.26

Все добре було на візиті у клініку.

Світлана, 21.03.26

Лікар найкращий я уже не один рік в нього буваю. Мені все подобається сервіс. Все чудово

Анастасія, 18.03.26

Дуже привітна лікар була в неї вже не перший раз .Все добре зробила на діагностиці мені сподобалось

Валерія, 11.03.26