Сервис DOC.ua полностью бесплатный для пациентов

Отзывы о диагностическом центре Медицинский центр «ОН Клиник» в Кропивницком

Диагностический центр
  • Пн-Пт: 8:00-20:00
  • Сб: 8:00-17:00
  • Вс: выходной

б-р. Студенческий 6/5. На карте

Кол-во отзывов

176
Рекомендации

161

0

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе реальных отзывов пациентов

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Все отзывы достоверны и получены в результате опроса пациентов, побывавших на приеме у врача

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

Все добре пройшло, було все нормально. Нам все дуже сподобалося у клініці. Порекомендували уже цю клініку усім нашим знайомим. Обов'язково повернемося у цю клініку, якщо буде така потреба.

Валентин, 16.02.2024

Гарний підхід, чистенько. Лікар пояснив висновок діагностики.

Марія, 12.02.2024

Все добре пройшло. Буду ще звертатися у цю клініку при потребі.

Максим, 08.02.2024

Був уже кілька разів в цій клініці, вона мені дуже подобається. Як завжди все добре пройшло.  

Олег, 06.02.2024

Все нормально пройшло. У клініці чудово, чистенько, приємний колектив, рецепція привітна.

Анна, 20.01.2024

Мені сподобався сервіс - мені не потрібно було очікувати, я прийшла, мене приємно зустріли. Лікар УЗД, одразу проконсультував, тобто було спілкування, не просто мовчазна робота, а був контакт із клієнтом, й мені це найбільше сподобалось, опісля надав результат діагностики. Сервіс на стійці сподобався - тобто мені було куди подіти свої речі, були бахіли. Мені усе сподобалось обслуговування.

Оксана, 17.01.2024

Обслуговування хороше, лікар УЗД чемний та професійний.

Інна, 13.01.2024

Все нормально пройшло. Комфортно було у клініці.

Ірина, 13.01.2024

Нам дуже сподобалось у клініці. Пройшло добре все. Дуже хороша клініка. Було все чітко і ясно. У клініці чисто, акуратно, комфортно.

Людмила, 13.01.2024

Не якісно і швидко зробили УЗІ, буквально за п'ять хвилин, без жодних пояснень. Запитань було дуже багато  до мене, я так зрозуміла, якщо я не відвідувала лікаря в цій клініці мені зробили діагностику аби як. Опис дуже стислий, нічого в ньому не зрозуміло.Я дуже не задоволена цією клінікою.

Ольга, 04.01.2024
Ответ клиники
Добрий день, Ольго. Дякуємо за діалог зі Службою контролю якості. Нам шкода, що у Вас склалась така думка та перепрошуємо за дискомфорт. Зазначаємо, що в компетенцію лікаря сонолога входить проведення діагностики. Всі питання з подальшої тактики визначаються лікуючим лікарем, у якого спостерігається пацієнт. Більш детальна інформація Вам була надана телефоном. Зичимо Вам міцного здоров'я.
11.01.2024

Діагностику провели чудово, комфортом у клініці задоволені також. Дякую!

Сергій, 19.12.2023

Дякую за обслуговування, все сподобалось. Все було добре.

Катерина, 27.11.2023

Все супер і обслуговування і лікар, будемо ще приїжджати як буде потрібно

Ірина, 01.11.2023

Зручно, комфортно й з повагою відносяться.

Алина, 24.10.2023

Дуже вдячна дівчаткам із реєстратури, що обслужили швидко, ввічливо. І УЗД-фахівець, який проводив мені діагностику, дуже сподобався своїм професіоналізмом, все докладно розповів, пояснив. Залишилась задоволена.

Ірина, 15.12.2021

Все сподобалося, без черг, прийшла до свого часу, і одразу прийняли.

Анна, 30.11.2021

В клініці робила УЗД. Лікар дуже приємний, дав поради, клініка теж сподобалась. Я вирішила, що буду відвідувати надалі клініку і спостерігатися у лікаря.

Валентина, 10.11.2021

Дуже зручно, дуже приємно відповів лікар Кравченко. Пояснив. На рецепції дівчата дуже приємні. 

Олена, 14.09.2021

Зручні та комфортні умови у клініці. Доступна була консультація та гарний результат

Ольга, 02.07.2021

Я задоволена працівниками, обслуговуванням і кваліфікацією УЗІ спеціаліста.

Діана, 02.07.2021

Я пришла в клинику вовремя, все прошло быстро, без задержки приема, результаты получила сразу. Все было отлично!

Анастасия, 15.06.2021

В клинике чисто, порядок, удобно. В клинике внимательные сотрудники.

Ирина, 08.01.2021

Дуже приємний заклад, не викликає агресії, приємні працівники. Все сподобалось

Ирина, 01.12.2020

Чувствовала себя на приеме комфортно, доктор хороший, в общем в тысячи раз лучше чем в государственных учреждениях.

Алина, 04.08.2020
Центры поблизости

пр. Университетский, 2/5. На карте

Без района