Диагностический центр

Оксфорд Медикал (Oxford Medical) на Липковского предоставляет широкий спектр диагностических услуг с помощью современного ультразвукового оборудования. В центре можно пройти исследование органов мочеполовой системы мужчин и женщин, органов брюшной полости, молочных желез, щитовидной железы и др. Диагностику проводят специалисты с большим опытом успешной работы

• пн - пт : 8:00 - 20:00
  • сб - вс : 9:00 - 15:00

ул. Липковского, 38

Соломенский, м.Вокзальная

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

В клініці всі дуже уважні. Все мені сподобалось на візиті

Олена, 20.03.26

Дуже все сподобалося у клініці.

Євгенія, 06.03.26

Мені все в цілому сподобалося у клініці

Єгор, 06.01.26

В клініку зверталась на УЗД органів черевної порожнини. Мені сподобалось як лікар зі мною спілкувалась, дуже приємна була розмова. Лікар все коментувала, відповіла на всі мої питання, які мене хвилювали. Лікар допомогла та скерувала на консультацію до лікаря гастроентеролога. Візитом залишилась задоволена

Галина, 19.12.25

Мені все сподобалося на візиті, дуже чітко все організовано, все добре було.

Лариса, 05.11.25

Сподобалася робота адміністраторок на рецепції, і що була можливість прийняти мене раніше на діагностику.

Ольга, 21.10.25

Лікар який робив УЗД хороший фахівець. Все було добре

Олександра, 23.08.25

У клініці цій нам дуже все сподобалося, тут було насправді затишно. Медперсонал досить привітній і ми швидко справилися з усіма своїми задачами. Нам чудово тут роз'яснили результати обстеження. Все було дійсно на високому рівні. Дякую.

Вікторія , 12.08.25

Претензій ніяких немає до цієї клініки, візит пройшов дійсно нормально. Все тут було чудово. Дякую.

Валентина, 01.07.25

Дівчата на рецепції дуже уважні, привітні. Все було по доброму.

Тетяна, 19.06.25
Центры поблизости