Диагностический центр
  • Парковка
  • Оплата карточкой
  • Wi-Fi зона

Медицинский центр, где здоровье каждого члена вашей семьи является нашим главным приоритетом. Мы лечим, защищаем вас от болезней и поддерживаем вас на пути к крепкому здоровью и качественной жизни. Кардиология, травматология, экспертная ультразвуковая диагностика, педиатрия, семейная медицина, дневной стационар.

• пн - пт : 9:00 - 18:00
  • сб : 9:00 - 16:00
  • вс : выходной

ул. Урловская 23Б

Дарницкий, м.Осокорки

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Лікар була уважна,ввічлива,показала та роз'яснила проблемні місця.дякую

Оксана , 27.05.26

Дуже все сподобалося у клініці. Лікар, який проводив діагностику чудовий спеціаліст. Це дійсно один з найкращих лікарів у яких я була на візиті останнім часом.

Таїсія, 15.05.26

В клініку зверталася на обстеження УЗД органів черевної порожнини. Лікар дуже приємна дівчина, дуже досконально провела обстеження, все сподобалося, зауважень не було

Ірина, 07.04.26

Адміністрація клініки і лікар який проводив мені УЗД дуже приємні. Все пройшло дуже добре.

Юлія, 03.03.26

Мені в клініці все сподобалося, я була приємно здивована. В клініці дуже гарний кардіолог і дуже гарний УЗД спеціаліст. Мене все влаштувало,  я отримала вичерпну інформацію по своєму здоровʼю

Любов, 23.02.26

В мене був запис на УЗД діагностику, можу поставити п'ять балів. Діагностика пройшла чудово, спеціалісти дуже гарні, клініка також чудова, дякую, я задоволена візитом.

Марія, 11.02.26

Бешляга Вячеслав Михайлович залишилася дуже задоволена цим лікарем і самим сервісом у цій клініці. Все було тут максимально позитивно. У клініці хороше відношення до пацієнтів, все пройшло добре.

Галина, 12.11.25

Дуже гарна робота клініки. Візит пройшов чудово

Валентин, 09.10.25

Все добре було на візиті, ми задоволені. Дуже позитивні враження в нас залишилися. Лікар який проводив діагностику спеціаліст вищої категорії. Буду радити знайомим цю клініку.

Володимир, 08.10.25

Комфортний зал очікування у клініці. Ми попросили трохи пізніше перенести візит, це було без проблем. Але приїхали все ж раніше і нас одразу прийняли. Зайвого часу не чекали. Дуже доступно все розповідали на рецепції, також лікар який проводив діагностику надав багато інформації, дуже уважний

Ксенія, 28.08.25
Центры поблизости