Отзывы о диагностическом центре МедЦентрСервис, медицинская клиника
- Парковка,
- Оплата карточкой,
- Wi-Fi зона,
- Пн-Пт: 8:00-20:00
- Сб: 9:00-14:00
- Вс: выходной
ул. Кловский спуск, 18. На карте
Печерский , м.Арсенальная, м.Кловская, м.Печерская
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мы записываем вас к врачу
Вы приходите на прием
Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме
Публикуем ваше мнение в анкете врача
Прийом пройшов максимально комфортно, дуже задоволена! Нарешті знайшла чудову чуйну лікарку.
Дуже сподобався візит в клініку на діагностику. Скоробагатий В'ячеслав Цезаревич і Кривошеїна Тетяна Юріївна - дуже хороші спеціалісти! Гарний прийом, УЗД пояснили і все коментували. Дуже уважні, дуже компетентні лікарі. Маю надію що будемо надалі співпрацювати
Візит добре пройшов у цю клініку. Питань немає абсолютно ніяких, було все виконано оперативно та якісно.
Клініка хороша, зручна, комфортна. Все дуже сподобалося у цій клініці.
Діагностику провели швидко, якісно, я задоволений роботою клініки
Я задоволена комфортомм в клініці та проведеною діагностикою, все добре, дякую.
Сподобалося у клініці.Все було чисто, комфортно, дуже приємно зустріли у самій клініці.
Проходила в цій клініці діагностику, сподався лікар, професійно все зробив, я задоволена. Дякую!
Все сподобалося, звернуся, в разі потреби.
Делали УЗИ пожилому человеку, сделали быстро и хорошо, отношение было тёплое и уважительное. Остались довольны.
Діагностичні процедури відбулися, в майбутньому планую відвідування в разі потреби.Дякую!
Робив УЗД, та залишився задоволеним - лікар дуже приємна людина, видно що має медичну освіту, що розуміється у своїй справі та як відноситься до пацієнтів. Він свою інформацію не жаліє, розказує як воно все є, показує, розказує, відповідає на запитання, не так як в деяких лікарнях - заходиш, щось буркнуть, запишуть, а на тебе й не дивиться.