Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мы записываем вас к врачу
Вы приходите на прием
Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме
Публикуем ваше мнение в анкете врача
Сподобалося у клініці. Клініка сучасна, зручна. Було приємно.
Все на вищому рівні, все максимально гарно, відмінно. В клініку приїхала раніше по часу, персонал все підказав, що було потрібно, направили до лікаря, зустріли. Лікар діагностики шикарний лікар! Все зробив на відмінно, абсолютно ніяких зауважень
Все добре пройшло. Все сподобалось. Повернусь у вашу клініку ще.
Хороше обслуговування, все сподобалось у клініці.
В клініці приємний персонал, гарно роблять процедури, зауважень не було
Найвища оцінка, мені все сподобалося, дякую.
Понравилось отношение, и сама обстановка, атмосфера.
Все сподобалось у клініці. Привітний персонал. Все пройшло добре.
Все пройшло добре, комфортно. Умовами, відношенням персоналу та проведенням діагностики задоволена, за потреби - звертатимусь. Дякую.
Швидко прийняли,ввічливий персонал,все супер.
Всё прошло быстро и хорошо. Получили всё, что хотели.
Прийшов, одразу прийняли, швидко зробили МРТ. Задоволений.
Персонал клініки дуже привітний, клініка нова і сучасна що дуже радує. Діагностика все було чітко, все пояснили. Відвідали також невролога, лікар все пояснила, для зв'язку з лікарем у вайбері, все сподобалось
Візитом залишився в цілому задоволеним, але висновок довелось чекати три години.
В клініці на ресепшен нас прийняли дуже добре, гарне відношення медперсоналу та анестезіолога з якими ми контактували, всі ввічливі. Все було без зауважень, вислухали, порадили, всі дуже компетентні
Дуже комфортно знаходитись в клініці, гарний інтер'єр, молодий, кваліфікований персонал та фахівці. КТ при носових синусів провели якісно, порекомендували та проконсультували по моїй проблемі. Дуже задоволена що потрапила саме в цю клініку.
Візитом залишилась задоволеною - усе зручно, швидко, професійно.
Добре обслугували, без черги та швидко провели діагностику. Все пройшло добре
Все пройшло добре, залишився задоволений.
І клініка хороша і ставлення у клініці хороше, зробили діагностику та проконсультували щодо висновку.
Была записана на время на прохождение МРТ, пришла заранее, как просили, заполнили регистрационный лист и присела подождать своего времени. Однако на назначенное время меня не пригласили, прошло ещё 30 минут, никто не подошёл, не извинился, что процедура задерживается, пока я сама не напомнила о себе. Процедура МРТ прошла быстро и хорошо. Я считаю, что отношение ни ко всем пациентам соответствует статусу клиники. Думаю, что больше не буду пользоваться услугами HBMedical.
Сподобалось обслуговування клініки, дуже привітний персонал. Все пройшло добре
Дуже приємний персонал, чисто, зручно, приємна ціна на діагностику, що мені проводили. Якщо буде потрібно, звертатимусь ще. Клініку рекомендую.
Все сподобалося, персонал кваліфікований. Візитом залишилася задоволена.
Приємне обслуговування, дуже привітний, ввічливий персонал. Клініка чудова