- Пн-Пт: 9:00-20:00
- Сб: 9:00-15:00
- Вс: выходной
ул. Голосеевская, 13 А. На карте
Голосеевский , м.Голосеевская, м.Демеевская
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мені дуже важко вгодити, але тут вдалося. Лікар сподобалася, все детально пояснила. Персонал у клініці привітний, чисто і затишно. Рекомендую
Чиста, охайна клініка, не було черги, на прийом я зайшла точно по часу. Лікар діагностики зробив УЗД, все прокоментував, все було добре, зауважень з обслуговування не було
Мене все влаштувало в цій клініці, дякую.
Все чудово. Лікар точно все пояснив і розповів все детально. Рекомендую
В клініці все було добре, обслуговування на рівні, дякую.
В клініці дуже компетентний лікар УЗД спеціаліст, прийом сподобався. Я отримала від лікаря всі відповіді на питання, які мене турбували, лікар все мені розповіла, пояснила що мені потрібно надалі робити, у мене дуже гарні враження по лікарю та клініці
Не маю зауважень, обслуговуванням та проведенням діагностики задвоолена. Дякую.
Клініка дуже сподобалася. Все у нас пройшло добре, швидко та якісно.
Дуже комфортно було у цій клініці. Дуже хороше відношення було зі сторони персоналу. Гарно дуже зустріли, добре мене проконсультували. Все чітко пояснили, доступно все розказали. Загалом ця клініка дуже мені сподобалася.
Хороша клініка, діагностику провели добре
Нормально обслужили, нормальний лікар УЗД, все сподобалось, залишилась задоволеною.
Клініка сучана та комфортна, якісно зробили діагностику, все мене влаштувало, дякую.
Клініка сподобалася. Пройшло все добре. Саме розташування клініки трішки не зручне - важко знайти клініку. Але загалом все нормально було.
Все сподобалося у клініці. Нормально все пройшло.
Візитом до клініки залишився задоволеним.
Лікарю УЗІ можна поставити оцінку вище п'яти. Все пройшло нормально і чудово. Нас все влаштувало. Сподобалось відношення і сервіс. Клініка відповідає усім європейським стандартам.
Робила кольпоскопію, залишилась задоволеною роботою лікаря, що проводив мені цю діагностику - дуже уважний, мені сподобався його підхід.
Прийшла на назначений час, мене одразу прийняли, поводились зі мною дуже добре, мені усе сподобалась, тому я записалась в клініці ще й до кардіолога.
Сервіс гарний. Візитом залишилась задоволена. За потреби звертатимусь ще. Рекомендую.
Візитом у клініку залишилася дуже задоволена – мене зустрів привітний та професійний персонал. Велика подяка фахівцю, яка проводила мені діагностику, вона була професійна та досвідчена. Звертатимуся за потреби до них ще. Клініку рекомендую.
Якісно провели УЗД, лікарі професіонали своєї справи працюють. Привітний персонал, гарне обслуговування і комфортно там знаходитись. Рекомендую
Визитом осталась довольна - персонал приветлив и профессионален, буду обращаться к ним ещё. Рекомендую.
Хороший, привітний персонал, УЗД-фахівець, досвідчений. Якщо доведеться звертатися ще в клініку, то піду ще. Рекомендую.
Хорошие девочки на рецепции сидят. Очень комфортно там находится, чисто, подскажут и покажут где что находится. Только хорошие отзывы Доктор УЗИ-специалист очень хороший человек. Все рассказала, объяснила и тщательно провела узи артерий. Визитом осталась очень довольна
Делала УЗИ. Все быстро и информативно, спасибо!