Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов
Всі в клініці уважні. Все добре пройшло
Візит у клініку пройшов гарно.
У цій клініці мене прийняли гарно. Доволі швидко провели обстеження, нормально все зробили, без будь-яких проблем. Залишився дуже задоволений візитом у даній клініці.
Мені робили діагностику МРТ в цій клініці, все пройшло дуже добре. Дуже гарно, якісно та швидко виконали діагностику, дуже гарні спеціалісти та дуже гарна клініка. Дякую.
Дуже гарний персонал .Все було приємно та зручно , комфортно на вищому рівні. Я задоволена візитом
Мені все сподобалося в клініці, гарне обслуговування, дякую.
Всім задоволена. Ми приїхали, нас одразу прийняли, все дуже гарно було, уточнили в чоловіка декілька разів що саме хочемо, як почувається. Все дуже гарно було.
В описі результатів досілдження не вказані були виявлені грижі. В іншому зауважень немає.
Якась не здорова атмосфера в самій клініці, елементарно, коли я проходила МРТ, ні адміністратор, ні хто інший, мені не сказав що потрібно зняти сережки, чи ще щось. Як би я не знала цього, то... Дівчата зовсім не працюють на користь пацієнта, мало того, їм потрібні мої старі виписки зі старих діагностик, навіщо?! Я прийшла, щоб отримати висновок МРТ мого теперішнього стану! Концепція настільки жахлива, що я пошкодувала що взагалі пішла в цю клініку!
Клініка дуже сподобалася. Було дуже комфортно та зручно. Персонал дуже добре відноситься до пацієнтів.