Диагностический центр
  • Парковка
  • Оплата карточкой
  • Wi-Fi зона

«Евроклиник» – медицинский центр, специализирующийся на проведении исследований КТ, МРТ и сцинтиграфии (ОФЭКТ/SPECT). Центр объединил лучших врачей-радиологов Западной Украины и создал условия для прохождения высокоточной диагностики. «Евроклиник» – это современное оборудование, опытная команда и европейские протоколы предоставления медицинских услуг.

• пн - пт : 8:00 - 22:00
  • сб - вс : 9:00 - 20:00

ул. Медицинская, 15

Без района,

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Всі в клініці уважні. Все добре пройшло

Любов, 24.04.26

Візит у клініку пройшов гарно.

Олександра, 21.04.26

У цій клініці мене прийняли гарно. Доволі швидко провели обстеження, нормально все зробили, без будь-яких проблем. Залишився дуже задоволений візитом у даній клініці.

Михайло, 08.01.26

Мені робили діагностику МРТ в цій клініці, все пройшло дуже добре. Дуже гарно, якісно та швидко виконали діагностику, дуже гарні спеціалісти та дуже гарна клініка. Дякую.

Любов, 11.12.25

Дуже гарний персонал .Все було приємно та зручно , комфортно на вищому рівні. Я задоволена візитом

Лідія, 08.12.25

Мені все сподобалося в клініці, гарне обслуговування, дякую.

Андрій, 27.01.25

Всім задоволена. Ми приїхали, нас одразу прийняли, все дуже гарно було, уточнили в чоловіка декілька разів що саме хочемо, як почувається. Все дуже гарно було.

Василь, 01.10.24

В описі результатів досілдження не вказані були виявлені грижі. В іншому зауважень немає.

Микола, 25.09.24

Якась не здорова атмосфера в самій клініці, елементарно, коли я проходила МРТ, ні адміністратор, ні хто інший, мені не сказав що потрібно зняти сережки, чи ще щось. Як би я не знала цього, то... Дівчата зовсім не працюють на користь пацієнта, мало того, їм потрібні мої старі виписки зі старих діагностик, навіщо?! Я прийшла, щоб отримати висновок МРТ мого теперішнього стану! Концепція настільки жахлива, що я пошкодувала що взагалі пішла в цю клініку!

Тетяна, 04.09.24

Клініка дуже сподобалася. Було дуже комфортно та зручно. Персонал дуже добре відноситься до пацієнтів.

Кіра, 05.07.24