Диагностический центр

На базе медицинского учреждения «Клиника Доктора Долинского» работает диагностический центр, где можно пройти комплексную УЗИ-диагностику по привлекательным ценам

• пн - сб : 8:00 - 20:00
  • вс : 8:00 - 18:00

ул. Шевченко, 10-В 2-й поверх

Без района,

Записаться

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Візит пройшов доволі добре, діагностику провели якісно, лікар спеціаліст компетентний у своїй справі. Все дуже сподобалося, дякую.

Світлана, 10.04.26

Візитом в клініку залишилася задоволена, зверталася на УЗД серця. Лікар уважно подивилася, зробила обстеження, дала рекомендації в межах своєї компетенції, мене все влаштовує, прийом сподобався

Євгенія, 29.03.26

В клініці робили обстеження УЗД серця. В клініці привітно зустріли, дівчата гарно обслужили. Лікар діагностики супер! Все розказав, все пояснив, ми дуже задоволені. Надалі будемо вибирати саме цю клініку

Віктор, 09.03.26

Задоволені залишилися візитом, часто звертаємося у цю клініку, нам все тут дуже подобається.

Людмила, 09.02.26

Візит у клініку пройшов нормально.

Євгенія, 08.02.26

Лікар хороший спеціаліст. Нам дуже сподобалось

Марина, 31.01.26

Я всім задоволена.

Валентина, 18.01.26

В мене був запис на УЗД діагностику в дану клініку, мені все дуже сподобалось, дуже гарний спеціаліст виконував УЗД, можу поставити десять балів по п'ятибальній шкалі. Дякую.

Ганна, 05.01.26

Мені все сподобалося на візиті в клініку

Вікторія, 31.12.25

Візит на діагностику пройшов прекрасно. Все на найвищому рівні. Прийняли, дали висновок, скерували за результатами обстежень до лікаря.

Наталія, 24.12.25
Центры поблизости