Консультації в кардіології в Полтаві

2.5
Послуги кардіолога

Другие кардіологічні клиники в Полтаві

Клініка
    Алергологія, Андрологія, Гастроентерологія, Гінекологія, Дерматовенерологія, Дерматологія, Дієтологія, Кардіологія, Неврологія, Ортопедія, Оториноларингологія, Психіатрія, Ревматологія, Сексологія, Терапія, Травматологія, УЗ-діагностика, Урологія, Хірургія, Ендокринологія ще
    • Дитяча кімната,
    • Wi-Fi зона,

«Медичний центр здоров'я» надає повний спектр медичних послуг та залишається одним із найкращих багатопрофільних медичних центрів у Полтавському регіоні. Обладнаний найсучаснішою і високоточною апаратурою, потужний лабораторний і діагностичний центри ще

• Пн-Пт: 8:00-18:00
    • Сб: выходной
    • Вс: выходной

вул. Олександра Оксанченка 6. На карті

Шевченківський

• Консультації в кардіології
      • Консультація лiкаря кардіолога (на прийом необхідна ЕКГ)
    Медичний центр
    Гастроентерологія, Гінекологія, Кардіологія, Неврологія, Ортопедія, Оториноларингологія, Терапія, Ендокринологія ще
    • Дитяча кімната,
    • Wi-Fi зона,

Центр Медико-Санітарної Допомоги — цеспеціалізований медичний центр, що надає комплексі послуги діагностики та лікуванні захворювань загального спектра. На території клініки працюють кваліфікованілікарі. До кожного пацієнта підбирається індивідуальний підхід. ще

• Сб: 9:00-15:00

вул. Соборності, 60 А. На карті

Медичний центр
    Гастроентерологія, Гінекологія, Дерматологія, Кардіологія, Неврологія, Педіатрія, Терапія, УЗ-діагностика, Урологія, Ендокринологія ще
    • Wi-Fi зона,

Щодня ми обслуговуємо сотні пацієнтів: терапевти і педіатри встановлюють діагнози, медсестри вакцинують та збирають аналізи, приймають вузькопрофільні спеціалісти. Все це - заради вашого здоров'я. Ми завжди прагнемо бути кращими – постійно вдосконалюємось. Толерантне та дбайливе ставлення до кожного пацієнта та працівника – це і є «Сімейна клініка»! ще

• Сб: 8:00-17:00

Старий Поділ 4а. На карті

• Сб: 8:00-17:00

вул. Європейська 108. На карті

Медичний центр
    Акушерство, Анестезіологія, Гастроентерологія, Гематологія, Гінекологія, Дерматологія, Імунологія, Інфектологія, Кардіологія, Мамологія, Неврологія, Нейрохірургія, Онкологія, Ортопедія, Оториноларингологія, Офтальмологія, Педіатрія, Проктологія, Рентгенологія, Сімейна медицина, Стоматологія, Терапія, Травматологія, Трихологія, УЗ-діагностика, Урологія, Флебологія, Функціональна діагностика, Хірургія, Ендокринологія, Ендоскопія ще
    • Пн-Нд: 8:00-22:00

вул. Сінна, 37. На карті

Київський

В данный момент запись в клинику через наш сервис не ведется