| Послуга | Ціна послуги |
|---|---|
Коронка з діоксиду цирконію Стоматологічна клініка Олени Юрчак | 4500 грн |
вул. Антоновича, 102 / вул. Героїв УПА 73
Франківський
Стоматологічна клініка Вознюк І.С Корекція усмішки авторськими реставраціями. Правильне преміум-відбілювання зубів. Лікування прикусу брекетами, елайнерами. Дитяча стоматологія Видалення зубів мудрості Імплантація.
вул. Петра Панча, 5
вул. Водна, 3/1
Шевченківський
Експертна стоматологія, що надає повний спектр послуг з діагностики та лікування зубів. Працюємо з якісними матеріалами та сучасним обладнанням, забезпечуючи комфорт і безпеку пацієнтів.
вул. Шафарика, 1
Личаківський
Villa Louisa — мережа стоматологічних клінік комплексного лікування у Києві та Львові. Заснована у 2014 році Седріком Шерветом, клініка першою в Україні впровадила технологію вирівнювання зубів елайнерами. Уже понад 11 років команда успішно працює навіть зі складними випадками, від яких інші відмовляються. Villa Louisa — це доступна досконалість, французький шарм і лікування без компромісів у якості.
вул. Пекарська, 55
Личаківський
Ми пропонуємо повний спектр стоматологічних послуг - від профілактики до складних тотальних реабілітацій. Наші досвідчені лікарі з досвідом понад 10 років практики, забезпечують високоякісне лікування для всієї родини. Наша клініка має дві зручні локації, що дозволяє вам обрати найбільш комфортний варіант для вашого візиту. Ми використовуємо лише сучасні рішення, новітнє обладнання та високоякісні матеріали щоб гарантувати найкращі результати для наших пацієнтів. Ваш спокій завтра візит до нас сьогодні.
вул. Окружна, 94 А
вул. Стрийська, 204
Франківський
White&White Dental Studio у Львові — сучасна стоматологія з командою досвідчених фахівців. Точність, стерильність, цифрові технології та індивідуальний підхід до кожного пацієнта — усе для вашої ідеальної усмішки.
вул. Шевченка, 80б (ЖК Шоколад)
Шевченківський
Сучасна стоматологічна клініка "Стоматолог і Я" проводить ортопедичне, хірургічне, терапевтичне, ортодонтичне, ендодонтичне та пародонтологічне лікування ротової порожнини. Пацієнтів приймають кваліфіковані лікарі-стоматологи, які володіють інноваційними технологіями, вдосконалюють навички та займаються науковою діяльністю.
вул. Залізнична, 25
Залізничний
Висококваліфіковані спеціалісти стоматологічної клініки Олени Юрчак надають всі види стоматологічних послу : лікування зубів (реставрація, ендодонтія), протезування (керамічні конструкції, естетичне протезування, протезування на імплантатах, знімне протезування); дитяча стоматологія (лікування молочних і постійних зубів ); ортодонтія; професійна гігієна; хірургічні маніпуляції; імплантація.
вул. Олени Степанівни, 35А
Залізничний