- Аптека в клініці,
- Дитяча кімната,
- Дитяча кімната,
Другие офтальмологічні клиники в Львові
Надійний медичний простір, в основі якого зароджується культура здорового, щасливого та задоволеного пацієнта. Медичний центр працює з передовими медичними технологіями та застосовує унікальні мультидисциплінарні підходи. У клініці працюють лікарі-науковці та лікарі з досвідом більше 20 років. Команда лікарів працює у форматі консиліума для вибору тактики ведення пацієнта у складних клінічних випадках, через призму загального стану організму. Основні напрямки: судинна хірургія, урологія, діагностика повного спектру, поліклінічне відділення, яке налічує більше 20 спеціалістів різних напрямків. ще
Перша приватна спеціалізована дитяча поліклініка ВЕСЕЛКА® відкрилась 22 лютого 2015 року у Львові. З цього дня розпочалась історія розвитку мережі медичних центрів під веселковим крилом пташки Зорени – оберегом усіх ВЕСЕЛОК. Батьки довіряють нам найцінніше – здоров’я дітей. Ми цінуємо цю довіру. Щодня допомагаємо дітям бути здоровими. Виконуємо свої обов’язки якісно й швидко. У кожному конкретному випадку обираємо найменш травматичні та найбільш ефективні методи лікування. У роботі ми керуємось принципами виключно доказової медицини. Пропагуємо профілактичні заходи та здоровий спосіб життя. Ми беремо на себе соціальну відповідальність, надаючи знижки на медичні послуги незахищеним верствам населення: дітям з особливими потребами, дітям-сиротам, дітям учасників АТО та багатодітним сім’ям. ще
Мережа медичних центрів ВЕСЕЛКА® працює з 2015 року. Ми переконані, що здоров’я країни починається зі здоров’я сім’ї. Наша місія – щаслива та здорова сім’я, де дбають про здоров’я з перших кроків та вважають лікаря своїм товаришем. ще
«ЛАЗЕР Плюс» – офтальмологічний медичний центр, який забезпечує здоровий зір для цілої родини. Лікарі МЦ «ЛАЗЕР Плюс» рятують зір та допомагають бачити краще, надаючи офтальмологічні послуги найвищого рівня. У центрі проводять діагностику офтальмологічних захворювань, лікування катаракти, глаукоми, вікової макулодистрофії, діабетичної ретинопатії, різноманітних захворювань сітківки, а також короткозорості, астигматизму, далекозорості та дитячих офтальмологічних захворюван ще
Офтальмологічний кабінет «Люксоптика» у Львові, в якому ведуть прийом висококваліфіковані лікарі-офтальмологи з метою лікування аномалій рефракції. Тут проводять комплексну діагностику зору дорослим і дітям, розповідають пацієнтам, як підтримувати зір в нормі і якщо є необхідність, допомагають підібрати засоби корекції ще