Заміна втулки в замку бюгельного протеза в Києві

145 відгуків

Ціна на послугу заміна втулки в замку бюгельного протеза в Києві

ПослугаЦіна послуги
Замена втулок (без стоимости втулок)
Profident (Профідент), стоматологічна клініка
400 грн

Послуги стоматолога

за популярністю south
за рейтингом south
за ціною south
за кількістю відгуків south
  • Wi-Fi зона

Стоматологія «Гранат Клінік» об'єднує в собі інноваційні технології у лікування зубів, кваліфікованих лікарів і затишну атмосферу сімейної клініки. Головним принципом роботи «Гранат Клінік» є ефективне лікування, максимальне збереження тканин зуба, безболісність і комфорт для пацієнтів

пн-вс: 9:00-20:00

вул. Мит. А. Шептицького, 4

Дніпровський, м.Дарниця, м.Лівобережна

DentArt — це мережа стоматологічних клінік, яка має більше 20 років досвіду в створенні щасливих і сяючих усмішок. Клініки розвиваються завдяки постійному навчанню та роботі кваліфікованих фахівців, використанні сучасних технологій та інноваційного обладнання в лікуванні. Відвідування наших клінік гарантовано подарує вам позитивні враження від процесу лікування та якісний результат.

пн-вс: 9:00-21:00

вул. Єлизавети Чавдар, 7

Дарницький, м.Осокорки, м.Позняки

пн: 9:00 - 21:00, вт: 9:00 - 21:00, ср: 9:00 - 21:00, чт: 9:00 - 21:00, пт: 9:00 - 21:00, сб: 9:00 - 21:00, вс: 9:00 - 21:00

вул. Ревуцького, 9

Дарницький, м.Харківська

• Wi-Fi зона

Клініка ВІВА надає послуги для дорослих та дітей з 9 до 21. Прийом спеціалістів з усіх спеціальностей, функціональна діагностика, медичні маніпуляції, операційна, швидка допомога, травмпункт, перевезення хворих по Києву, за межами міста, по Україні. Широкий спектр послуг, зручне розташування та привітний персонал.

вул. Огіркова, 69 (заїзд з вул. Івана Виговського, 3)

Святошинський, м.Нивки, м.Оболонь, м.Почайна, м.Сирець

• Wi-Fi зона

Клініка ВІВА надає послуги для догослих та дітей з 9 до 21. Прийом спеціалістів з усіх спеціальностей, функціональна діагностика, медичні маніпуляції, операційна, швидка допомога, травмопункт, перевезення хворих по Києву, за межами міста, по Україні. Широкий спектр послуг, зручне розташування та привітний персонал.

с. Чайки, вул. Печерська, 4 (Петропавлівська Борщагівка)

Київська область, м.Академмістечко, м.Житомирська

• Wi-Fi зона

«Люмі-Дент» - це мережа стоматологічних клінік, яка використовує останні досягнення сучасної стоматології, а також стоматологічне обладнання провідних світових виробників. Ми – найкращий медичний центр у Києві. Під час перебування у клініках «Люмі-Дент» ми гарантуємо лише позитивні емоції, абсолютно безболісне лікування та сервіс найвищого рівня.

пн-вс: 8:00-21:00

вул. Анни Ахматової, 14 А, Київ, 02055

Дарницький, м.Осокорки, м.Позняки, м.Харківська

• Wi-Fi зона

пн: 8:00 - 21:00, вт: 8:00 - 21:00, ср: 8:00 - 21:00, чт: 8:00 - 21:00, пт: 8:00 - 21:00, сб: 8:00 - 21:00, вс: 8:00 - 21:00

просп. Володимира Івасюка, 24 А, Київ, 04210

Оболонський, м.Мінська, м.Оболонь

вул. Левка Мацієвича, 2/4, Київ, 03186

Солом'янський, м.Вокзальна

• Wi-Fi зона

Profident - стоматологічна клініка для всієї родини, де можна отримати консультацію досвідчених стоматологів-терапевтів, ортопедів, ортодонтів і хірургів. Центр надає повний спектр дентальних послуг, серед яких гігієна ротової порожнини, лікування карієсу і його ускладнень будь-якої складності, видалення і протезування зубів, лікування каналів, встановлення імплантів, брекетів і скайсів

пн: 9:00 - 20:00, вт: 9:00 - 20:00, ср: 9:00 - 20:00, чт: 9:00 - 20:00, пт: 9:00 - 20:00, сб: 9:00 - 20:00

вул. Чорновола, 29 а

Шевченківський, м.Лук'янівська, м.Політехнічний інститут

Заміна втулки в замку бюгельного протеза
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться