- Пн-Вс: 9:00-21:00
- Пн-Пт: 9:00-19:00
- Сб: 10:00-17:00
- Вс: выходной
- Wi-Fi зона,
Зубний біль не вибирає зручного часу для своєї появи. Команда Astra Dent, як ніхто інший, знає це - адже кожен день, без вихідних і свят, наші фахівці в стоматології на Оболоні піклуються про здоров'я і красу ваших посмішок. ще
пр-т Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 12 Г корпус 2. На карті
Оболонський , м.Оболонь
Якість послуг, комфорт, професіоналізм лікарів - все, до чого наші пацієнти звикли в Astra Dent, в зручній локації - на лівому березі Дніпра. ще
Astra Dent на Дарниці – це досвідчений і турботливий персонал, сертифіковане обладнання та витратні матеріали, зручне розташування і це далеко не весь перелік причин, через які пацієнти довіряють турботу про свою усмішку нашій стоматології. ще
Не варто терпіти неприємні відчуття і ризикувати своїм здоров'ям - зверніться в стоматологію Astra Dent на Борщагівці. Astra Dent на Борщагівці - входить в рейтинг ТОП-5 Стоматологічних Клінік Києва. ще
Стоматологія «Доктор Зуб» - це клініка для дорослих і маленьких пацієнтів, в якій представлений весь спектр стоматологічних послуг, починаючи від консультування пацієнтів та закінчуючи імплантацією зубів і лікуванням тканин пародонта. Фахівці клініки «Доктор Зуб» роблять доступною кваліфіковану стоматологічну допомогу для кожного пацієнта. Талановиті лікарі, сучасне обладнання, здорова усмішка - головна гордість клініки «Доктор Зуб». ще
Клуб 32 - майже два десятиліття ми створюємо більше, ніж мережу клінік, ми формуємо атмосферу довіри, у якій турбота про пацієнта стоїть вище за все. Наш головний принцип простий: важливо не лише вилікувати зуб, а й зробити так, щоб людина почувалася комфортно і впевнено. ще
вул. Степана Рудницького, 15, корп. 3 (літ. А). На карті
Голосіївський , м.Іподром
Кваліфікована допомога в усіх напрямках стоматології з використанням сучасного обладнання і технологій. Умілі руки, доброзичливе ставлення, розумні ціни. ще
Медичний центр «Призма» спеціалізується на наданні послуг естетичної стоматології, реабілітації та косметології. Головна особливість центру - в індивідуальному підході до кожного пацієнта. Центр керується принципами естетології - науки, що об'єднує естетичну медицину, дієтологію, стоматологію, ендокринологію, косметологію, дерматологію, невропатологію і остеопатію, як важелі впливу на красу і здоров'я людини ще
Krauss dent - це стоматологічна клініка для сім'ї та друзів з сучасним обладнанням та кваліфікованими лікарями вищої категорії. Завдяки кваліфікації Krauss dent зробили стоматологію для себе мистецтвом. Клініку рекомендують близьким та друзям. І звичайно в клініці сучасне німецьке обладнання та матеріали. Вона розміщена в центрі Києва і тут Вас завжди зустріне затишна сімейна атмосфера. ще
Медичний центр "Kravchenko Medical Centre" - заклад широкого профілю, що надає якісну допомогу для всієї родини. Наші напрямки: стоматологія (гігієна, ортодонтія), косметологія (омолодження), реабілітація (після травм), масаж (розслаблення), психологія (консультації, терапія)." ще
вул. Січових Стрільців 5-Б . На карті
Шевченківський , м.Золоті ворота
«Арбор» — сучасна багатопрофільна стоматологічна клініка в Києві. ще
Проспект Берестейський 67В (проспект Перемоги 67В) . На карті
Святошинський , м.Святошин, м.Нивки, м.Берестейська
Стоматологія представляє широкий спектр сервісів, які допомагають вирішувати всі проблеми з зубами та забезпечує їхнє здоров'я на будь-якому етапі життя. Лікарі надають як першу допомогу пацієнтам з болісними відчуттями, так і комплексний підхід для вирішення найскладніших проблем зі здоров'ям зубів.Основним напрямком роботи нашої стоматології є лікування зубів та всіх супутніх проблем, таких як кісткова та м'язова дистрофія, стоматит та інші порушення в роботі органів залишкової системи. Ми використовуємо сучасні методики та технології для розробки індивідуальних планів лікування для кожного клієнта. ще
Сучасна стоматологія для дорослих та дітей ще
бул. Академіка Вернадського, 4. На карті
Святошинський , м.Житомирська, м.Святошин
Для здоров'я і краси вашої посмішки ми зібрали в одному місці досвідчених практикуючих фахівців різних областей, обладнання, яке, мабуть, можна назвати одним з кращих у Києві, і об'єднали це в історичному центрі Києва, в Astra Dent на Подолі. ще
Astra Dent на Харківській - це відмінне рішення для тих пацієнтів, хто вважають за краще не втрачати час на дорогу і лікувати зуби недалеко від будинку або офісу, але при цьому не хочуть втрачати в якості лікування. ще