- Дитяча кімната,
- Пн-Пт: 9:00-20:00
- Сб: 9:00-18:00
- Нд: 9:00-15:00
Другие дерматологічні клиники в Дніпрі
Медична мережа “Garvis - Твоя територія здоров'я!” - мережа приватних клінік, до складу якої входять медичні центри «Сімейний лікар», діагностичний центр Garvis, хірургічна клініка Garvis, реабілітаційний центр Garvis. Медична мережа «Garvis – Твоя територія здоров'я!» - найкращий міжнародний досвід, новітні технології та найсучасніше обладнання. ще
бульвар Зоряний, 1М. На карті
Шевченківський
Клініка Байєр - це сучасний медичний центр, спеціалізується на проведенні аналізів за доступними цінами, УЗ-діагностики, кольпоскопії, електрокардіограми. Також в клініці доступні послуги з лазерної хірургії та можна отримати консультації профільних спеціалістів: гінеколога, хірурга, уролога, педіатра, гастроентеролога, невролога, невропатолога. ще
проспект Героїв 23 (ж/м Перемога-6). На карті
Соборний
Медичний центр «НАОМІ» піклується про здоров’я та красу кожного. Штат висококваліфікованих спеціалістів з вищою та середньою медичною освітою. Прийом ведуть лікарі вищої категорії такі як: дерматологи, акушер-гінекологи, сімейний лікар, лікарі-косметологи, косметологи-естетисти, лікарі УЗД. ще
Багатопрофільний медичний центр AMBY MEDICAL CENTER надає пацієнтам широкий спектр послуг: заключення декларації з сімейним лікарем, діагностика, лабораторні аналізи, консультації вузьких спеціалістів, превентивна медицина, реабілітація, хіміотерапія, хірургічні операції, денний стаціонар. AMBY — це сучасна турботлива медицина з відчуттям нових реалій. ще
Запорізьке шосе, 80 . На карті
Шевченківський
Медичний центр «Здорова Нація» — це широкопрофільний медичний центр, у якому надають допомогу дорослим і дітям. У центрі доступні консультативні прийоми кваліфікованих фахівців, та лабораторні дослідження, УЗД, виїзд лікарів додому, вакцинація населення за календарем щеплень. ще
Медичний центр “VAN Clinic” – багатопрофільний заклад у центрі Дніпра, що надає комплексні медичні послуги. Ми пропонуємо консультації лікарів різних спеціальностей , сучасну діагностику, лабораторні дослідження, денний стаціонар та операції “одного дня”. Ми цінуємо Вашу довіру і робимо все, щоб забезпечити якісне лікування та зберегти Ваш час. ще
вул. Архітектора Олега Петрова (Чернишевського), 23. На карті
Соборний
Клініка «Оксфорд Медікал Дніпро» надає професійні послуги різних медичних напрямків для дорослих і дітей. У клініці можна отримати консультації досвідчених фахівців, пройти діагностику і здати необхідні лабораторні аналізи. Центр має високотехнологічне обладнання у кожному відділенні. ще
м. Дніпро, вул. Сімферопольська, 2к. ЖК «Панорама». На карті
Соборний
«Garvis- Твоя територія здоров'я!» - Мережа клінік, до складу якої входять Медичний центр «Сімейний лікар», два Діагностичних центра «Garvis», Хірургічна клініка «Garvis», Реабілітаційний центр «Garvis». Медична мережа «Garvis – Територія здоров'я!» - це найкращий міжнародний досвід, новітні технології та найсучасніше обладнання. Пріоритетний напрямок діяльності Діагностичного центру «Garvis» - комплексні обстеження (check-up). Поліклінічне відділення Діагностичного центру пропонує консультації провідних спеціалістів більш ніж 20 спеціальностей, укладання декларацій з сімейним лікарем, безоплатні послуги сімейної медицини за програмою НСЗУ, лабораторні дослідження, фізіотерапію та масаж. ще