ОФТАЛЬМОЛОГІЧНИЙ ЧЕКАП в МЦ Verum

Ми підтримуємо прагнення кожної української жінки бути здоровою, щоб бути сильною. Ми надаємо знижку на комплекси послуг у чекапі тільки для того, щоб зробити доступною медичну допомогу всім жінкам, які до нас звертаються.
До кінця акції залишилося
73 днiв
01:31:55
Про акцію

Чекап складається з:

• візометріі – перевірки гостроти зору;
  • кератометрії – оцінки і встановлення параметрів рогівки очного яблука, що дозволяє визначити більшість паталогій рогівки і правильно підібрати оптику для поліпшення зору, включає в себе кератометрію, рефрактометрію;
  • рефрактометрії - визначення чи є у пацієнта гіперметропія (далекозорість), міопія (короткозорість) або астигматизм;
  • біомікроскопії – перевірки на наявність захворювань переднього або середнього відрізку ока (наявність запалень, катаракти чи сторонніх предметів);
  • тонометрії – визначення тиску в оболонках рогівки для діагностування наявності глаукоми. Тонометрія - обов’язкове дослідження пацієнтам старше 40 років або тим, хто має цукровий діабет, серцево-судинні захворювання чи спадкові захворювання очей.
  • оптико-когерентної томографії (ОКТ) – детальної діагностики зорового нерва та сітківки ока для виявлення ранніх ознак можливих захворювань.

Клініка Verum expert спеціалізується на жіночому здоров'ї.

• Щодня 300 пацієнток з усієї України довіряють нам розібратися у питаннях мамології, гінекології, ендокринології.
  • Ми знаємо, як важливо вжити заходів на ранніх стадіях захворювань, тому чекапи в клініці Verum expert проводять оперуючі лікарі-офтальмологи, з досвідом роботи більше 20 років, які одразу можуть виявити найперші зміни органу зору.
  • Лікарі вислухають вашу історію, дізнаються про ваші завдання і працюватимуть разом для точної діагностики вашого стану, щоб ви могли повернутися до свого життя якнайшвидше.
  • Кабінет лікаря-офтальмолога обладнаний сучасним обладнанням HUVITZ, тому після дослідження ви одразу отримаєте результати із розшифровкою.

Наш сильний бік: хірургія жіночих захворювань. Рання діагностика доклінічних проявів глаукоми, прогнозування та лікування первинної та вторинної глаукоми з застосуванням терапевтичних та лазерних методів, захворювання органа зору судинно-ендокринного генезу, захворювання рогівки, склери, кришталика, судинного тракту, травми ока, нейроофтальмологія.

Вас може зацікавити