ФЛЕБОЛОГІЧНИЙ ЧЕКАП в МЦ Verum

Ми підтримуємо прагнення кожної української жінки бути здоровою, щоб бути сильною. Ми надаємо знижку на комплекси послуг у чекапі тільки для того, щоб зробити доступною медичну допомогу всім жінкам, які до нас звертаються.
До кінця акції залишилося
76 днiв
00:51:23
Про акцію

Чекап складається з:

• консультації (первинного прийому) лікаря-хірурга судинного;
  • УЗД вен або артерій ніг.

Клініка Verum expert спеціалізується на жіночому здоров'ї.

• Щодня 300 пацієнток з усієї України довіряють нам розібратися у питаннях мамології, гінекології, ендокринології.
  • Ми знаємо, як важливо вжити заходів на ранніх стадіях захворювань, тому чекапи в клініці Verum expert проводять оперуючі лікарі-флебологи, з досвідом роботи більше 20 років, які одразу можуть виявити найдрібніші зміни в молочних залозах.
  • Лікарі вислухають вашу історію, дізнаються про ваші завдання і працюватимуть разом для точної діагностики вашого стану, щоб ви могли повернутися до свого життя якнайшвидше.
  • Кожен кабінет лікаря-флеболога обладнаний сучасним УЗД апаратом, тому після дослідження ви одразу отримаєте результати із розшифровкою.

Наш сильний бік: хірургія жіночих захворювань. Варикозна хвороба, тромбози глибоких вен, тромбофлебіт, облітеруючий атеросклероз брахіоцефальних артерій, черевного відділу аорти (синдром Леріша), артерій верхніх і нижніх кінцівок, аневризма аорти і артерій нижніх кінцівок, посттромбофлебітичний синдром.

Лікарі в акції
Орлов Антон Геннадійович