Національна програма Скринінг здоров'я 40+ в МЦ Інго

Пройдіть профілактичне обстеження для раннього виявлення поширених захворювань
До кінця акції залишилося
239 днiв
09:14:30
Про акцію

Після 40 років організм потребує особливої уваги. Держава запровадила програму раннього виявлення ризиків серцево-судинних захворювань, діабету та контролю ментального здоров’я. У Медичному центрі "Інго" ми забезпечуємо проходження цього скринінгу без черг, у комфортних умовах та на обладнанні експертного класу.
Що входить до обов’язкового скринінгу 40+:

• Оцінка серцево-судинних ризиків: вимірювання тиску, визначення ІМТ та ліпідограма (холестерин).
  • Контроль діабету: аналіз на глікований гемоглобін (HbA1c) — показує середній рівень цукру за останні 3 місяці.
  • Ментальний чекап: анкетування для оцінки рівня стресу та психологічного стану.
  • Консультація лікаря: детальний розбір результатів та персональні рекомендації щодо способу життя

Ми допомагаємо отримати допомогу:

• Запрошення в «Дії»: Чекайте на пуш-сповіщення у застосунку (приходить на 30-й день після дня народження всім 40+).
  • Активація картки: Підтвердьте участь та оформіть «Дія.Картку» у застосунку.
  • Отримання коштів: Протягом 7 днів на картку надійдуть цільові 2000 грн.
  • Запишіться на зручний час та оплатіть обстеження цією карткою — для вас воно буде безоплатним.

Чому варто пройти скринінг в Медичному центрі "Інго":

• Без черг: Ви проходите всі аналізи та огляди в одному місці за один візит.
  • Точність: Лабораторні дослідження на обладнанні експертного класу.
  • Сервіс: Комфортна атмосфера, власна парковка та локації в центрі й на лівому березі Києва.
Лікарі в акції
Шепета Юлія Олександрівна