Стоматологічні клініки в Житомирі (3)

Дивитись Стоматологів Житомира

Центр стоматології

Стоматологична клініка
76відгуків
add_box Стоматологія ... ще
«Центр стоматології» - це якісне, безболісне, зручне, безпечне і приємне лікування, новітні технології, індивідуальний підхід до кожного клієнта. Даний медичний центр надає такі послуги, як усунення зубного нальоту, відбілювання зубів, естетичні реставрації, виправлення прикусу та ін. «Центр стоматології» дарує всім красиві посмішки!
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 15:00
вул. М.Грушевського, 31на карті
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Перемоги, 73на карті
Нікамед

Нікамед

Медичний центр
17відгуків
add_box Стоматологія Терапія УЗ-діагностика Фізіотерапія Ендокринологія Гірудотерапія
Паркінг Оплата карткою
«Никамед» — это многопрофильная клиника, которая объединяет множество медицинских направлений: женское здоровье, стоматология, лабораторная и ультразвуковая диагностика, гирудотерапия, эндокринология, урология, терапия, маммология, онкология. Врачи клиники специализируются на лечении бесплодия и гинекологических заболеваний, ведении беременных, предоставляют широкий спектр стоматологических услуг, проводят всестороннее обследование с использованием современных лабораторных диагностических исследований
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
ул. Чудновская, 102на карті
КП «Стоматологічна поліклініка №2» Житомирської міської ради
add_box Ортопедія Стоматологія Терапія Хірургія ... ще
КП «Стоматологічна поліклініка №2» Житомирської міської ради надає широкий спектр стоматологічних послуг. Лікарі надають медичну допомогу в терапевтичній, ортопедичній, хірургічній стоматології. Всі маніпуляції проводяться виключно на сучасному, сертифікованому обладнанні
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
вул. Покровська, 159на карті