Приватні клініки Львова в мікрорайоні Центр (7)

Дивитись лікарів Львова
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Медичний центр «Мати та дитина»
188відгуків
Медичний центр «Мати та дитина» — це спеціалізована медична установа, де команда досвідчених фахівців надає професійну допомогу з питань репродуктивного здоров’я, планування та ведення вагітності, пренатальної діагностики, гінекології, урології. Щороку сотні пар отримують у нас підтримку на шляху до здійснення своєї мрії стати батьками. Ми створюємо атмосферу турботи, комфорту та забезпечуємо необхідну психологічну підтримку кожному пацієнту.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 17:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Замарстинівська, 85Ана карті
Шевченківський
Медауріс

Медауріс

Практикуючий лікар
5відгуків
Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Отоларингологія дитяча і доросла. Комплексна діагностика слуху у дорослих і дітей. Ендоскопічна ЛОР діагностика. Слухопротезування
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 18:00 access_time_filled сб - нд : 10:00 - 14:00
вул. Дорошенка, 71на карті
Львівська обласна клінічна лікарня
add_box
Львівська обласна клінічна лікарня належить до перших, що з'явились в Україні. В установі працюють лікарі різних, навіть найвужчих, спеціалізацій. Кваліфікована допомога надається не лише населенню Львова та Львівської області, а й інших регіонів України та іноземним громадянам
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 17:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Чернігівська, 7на карті
Личаківський
Психолог Анастасія Ковальчук
add_box Психологія ... ще
Оплата карткою
Професійний психолог, здобуває освіту психотерапевта. Екологічно та м’яко веде клієнта. Допомагає при депресивних та тривожних станах, психотравмі, вигоранні, проблемах низької самооцінки. Допомагає пережити життєві кризи та стреси, вирішити проблеми у стосунка
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 12:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
м. Львівна карті
Центр
Дентіко

Дентіко

Стоматологична клініка
Паркінг Wi-Fi зона
Dentiko – стоматологічна клініка у центрі Львова з досвідченими лікарями (стаж 15+ років). Забезпечуємо сучасне лікування, дотримуючись найвищих стандартів стерильності, приділяємо увагу профілактиці та ставимося до кожного пацієнта з теплом.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Шолом-Алейхема, 10на карті
Клінічна лікарня Львівської залізниці
Клінічна лікарня Львівської залізниці – це сучасний медичний центр зі стаціонаром на 555 ліжок, де в будь-який час доби надають допомогу пацієнтам та клієнтам з наявними патологіями здоров’я. Окрім цього пропонується також діагностика всіх органів та систем організму за допомогою сучасного обладнання. Лікарня включає в себе міждорожні центри ендоскопії, ендохірургії, ендоурології, а також центр жінки. Візитною карткою, яка свідчить про рівень професіоналізму закладу є досвідчені лікарі, які постійно вдосконалюють свої медичні навички та здобувають нові знання
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 17:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Огієнка, 5 на карті
Сихівський
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Клініка Юрія Тітовця (Медичний центр «Простір»)
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Клініка Юрія Тітовця Медичний центр «ПРОСТІР» проводить успішну медичну практику з 1992 року. Її акредитовано як заклад вищого рівня Міністерством охорони здоров’я, клініка повністю відповідає міжнародним стандартам контролю якості послуг відповідно до сертифікації ISO 9001:2001. Тут проводиться робота за такими напрямками, як: естетична та антивікова косметологія, лабораторна та ультразвукова діагностика, підліткова гінекологія, репродуктологія, урологія, ендокринологія, мамологія. Безумовними перевагами є: індивідуальний підхід, затишна атмосфера, привітний персонал та високий рівень професіоналізму лікарів
access_time_filled пн - пт : 7:30 - 19:00 access_time_filled сб : 8:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
пр-т Свободи, 33на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться