Центр зору Global Vision — сучасна офтальмологічна клініка, що надає повний спектр послуг для діагностики, лікування та корекції зору. Професійні лікарі, сучасне обладнання та індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
Центр діагностики Святої Марії пропонує послуги комп'ютерної томографії (КТ) та магнітно-резонансної томографії (МРТ). Ми забезпечуємо широкий спектр обстежень, висновки від досвідчених фахівців, використання сучасного обладнання та доступні ціни. Все це гарантує високу якість діагностики для наших клієнтів.
Медичний центр "ЕхоПульс" – ваш надійний партнер у справі підтримання і поліпшення вашого здоров'я. Наша місія - забезпечити вам доступність до високоякісних медичних послуг, діагностики та лікування, щоб ви могли жити щасливо і здорово.
Центр сучасної діагностики «Нейромед» - це всеукраїнська мережа медичних центрів, що працює в різних куточках України.
Новий медичний центр «Нейромед» у м. Львів спеціалізується на МРТ, УЗД діагностиці, неврології та реабілітації.
МЦ «Формула життя» -- це сучасний медичний центр з кваліфікованими лікарями. Ми надаємо широкий спектр послуг в галузі медицини, включаючи консультації лікарів, діагностику та лікування. У нас використовуються найсучасніші технології та методики, що дозволяють швидко та ефективно діагностувати та лікувати різноманітні захворювання.
Діагностичний центр «МеДіС» надає діагностично-лікувальні послуги у напрямках урології, хірургії. Поглиблений клінічний огляд та консультації надають провідні спеціалісти Львова. Дослідження проводяться на ультразвуковому сканері «Terason Usmart 3200 t» (США) найновішого покоління, аналогів даної системи в Україні на сьогодні немає
«Центр відновлення зору Анатолія Совви» – це розвинена мережа клінік по Західній Україні з потужною модернізованою лікувально-діагностичною базою. Центр у Львові пропонує комплекс сучасних діагностичних, терапевтичних методик, що сприяють ефективному лікуванню різних дефектів зору. Оперативні втручання здійснює Заслужений лікар України, офтальмохірург вищої кваліфікаційної категорії, кандидат медичних наук – Совва Анатолій Ігорович.
Клініка академіка Грищенка більше 30 років лікує жіноче і чоловіче безпліддя. В Львівському філіалі Клініки надають послуги з лікування безпліддя, штучного запліднення, гінекологічних процедур, УЗД, жіночої консультації та ведення вагітності.
Клініка «Біомед» — це 25 років успішної медичної практики, довіра понад 5 тисяч пацієнтів та найдієвіші методи неінвазивної медицини. У медичному центрі організм розглядається як система, що самоорганізовується і має необхідні ресурси для відновлення здоров’я. Робота лікаря-спеціаліста полягає в активізації та направленні природних механізмів, спрямованих на підтримку організму.
add_box Гастроентерологія Гінекологія Кардіологія Неврологія Проктологія Психіатрія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
add_box Гінекологія Проктологія Психіатрія УЗ-діагностика Урологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Біомед — мережа медичних центрів, де поєднуються сучасні технології та щира турбота про пацієнтів. Наші центри створені, щоб надавати вам якісну допомогу та комфортні умови обслуговування. У кожному з відділень ви знайдете досвідчених лікарів, які завжди готові підтримати вас на шляху до здорового і повноцінного життя.
Завітайте до Біомед — ми завжди поруч, коли вам потрібна медична підтримка.
У медичному центрі «Джерело» надають медичні послуги за напрямом гінекології та суміжних з нею напрямах: проктології у гінекології, ендокринології у гінекології, озонотерапії та голкорефлексотерапії у гінекології. Також у МЦ «Джерело» проводять ультразвукову діагностику внутрішніх органів, щитоподібної та молочних залоз