Приватні клініки Львова (154)

Дивитись лікарів Львова
За назвою
Авторська стоматологія Мар'яни Мельничук
7відгуків
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Авторська стоматологія Мар’яни Мельничук – це клініка з абсолютно новим підходом до лікування зубів, бездоганними технологіями та висококваліфікованими спеціалістами. Основним принципом клініки є збереження, тобто не лише лікування проблем, які вже проявились, але й надання повної інформації людині по стану її ротової порожнини, по всім аспектам якісної профілактики захворювань та про те, яким чином уникнути стоматологічних проблем. В стоматології вважають, що саме індивідуальний підхід до кожної людини, відкрите спілкування з нею та пояснення усіх дій лікаря допоможе пацієнтам не допустити критичних ситуацій та подолати страх відвідування стоматолога.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. І. Франка, 23/43на карті
Шевченківський
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний кабінет Гаталяка О.В. у стоматологічній клініці "Монада"
add_box Стоматологія ... ще
Паркінг Wi-Fi зона
У стоматологічній клініці «Монада» лікар з 24-річним досвідом роботи надає послуги з терапевтичної, хірургічної і ортопедичної стоматології. Консультація включає огляд ротової порожнини і розробку схеми лікування. Ця послуга є безкоштовною, тому у пацієнтів є стимул, прийшовши на огляд, пройти лікування саме в цьому кабінеті
вул. Яна Райніса, 9на карті
Шевченківський
Притула Дентал Студіо

Притула Дентал Студіо

Стоматологична клініка
5відгуків
add_box Ортопедія Стоматологія Терапія Хірургія Ортодонтія ... ще
Сучасна стоматологія PRYTULA DENTAL STUDIO запрошує до себе всіх пацієнтів зі стоматологічними проблемами, у закладі нададуть вищої якості послуги лікування зубів з відчуттям комфорту та піклування. Тут спеціалізуються як на лікувальній, так і естетичній стоматології
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Виговського, 5Бна карті
Олдент

Олдент

Стоматологична клініка
add_box Стоматологія ... ще
Wi-Fi зона
Стоматологічна клініка «Олдент» пропонує високоякісні послуги у напрямках лікування, реставрації, протезування та профілактики захворювань зубів. Кваліфіковані спеціалісти клініки «Олдент» нададуть усю необхідну допомогу вашим зубам, починаючи від процедури відбілювання емалі і завершуючи знімним або незнімним протезуванням. Для усіх стоматологічних робіт у клініці «Олдент» використовується лише нове обладнання та найсучасніші стоматологічні матеріали. Якість та професіоналізм майстрів клініки «Олдент» подарують кожному пацієнту неймовірну та сяючу посмішку.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Лесі Українки 35 / 10ана карті
Галицький
Центр здоров'я родини
add_box Акушерство Гінекологія УЗ-діагностика ... ще
«Центр здоров’я родини» працює по таким напрямкам, як акушерство, гінекологія та УЗД-діагностика. У стінах центру проводиться експертне УЗД вагітності, УЗД внутрішніх органів, грудних залоз, гінекологічне УЗД і т.і. Кожен пацієнт буде приємно здивований низькими цінами на послуги центру, які ніяким чином не впливають на якість послуг. Лікарі, які працюють у центрі, мають чудову освіту, знання і при цьому на регулярній основі підвищують свої кваліфікації
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. О. Кониського, 9/2Ана карті
Личаківський
Центр фізичної терапії ReLife
add_box Неврологія Ортопедія Травматологія Фізіотерапія Вертебрологія ... ще
Медичний центр фізичної терапії ReLife надає послуги висококваліфікованих лікарів (травматолог, невропатолог, вертебролог) та фізичних теапевтів. Консультація, діагностика, лікування, реабілітація, лікувальний масаж та м`які мануальні техніки. Нейрореабілітація. Кардіореабілітація. Фізична терапія в травматології і ортопедії. Реабілітація дихальної системи
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 21:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Виговського, 5-Бна карті
Франківський
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Акварель, студія стоматології та ортодонтії
2відгуки
Генератор в клініці Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Студія стоматології та ортодонтії «Акварель» є сімейною стоматологією європейського рівня, яка працює за високими стандартами безпеки. Її лікарі гарантують пацієнтам безпечне перебування в клініці. Усі спеціалісти є висококваліфікованими лікарями і завжди забезпечують професійне лікування
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Дністерська 27, 4 поверх, каб. 405на карті
Сихівський
Ультра-Соно, кабінет ультразвукової діагностики Олесі Гайдучок
add_box УЗ-діагностика ... ще
Wi-Fi зона
Кабінет ультразвукової діагностики Олесі Гайдучок «Ультра - Соно» надає послуги висококваліфікованого лікаря на сучасному УЗ-обладнанні. В кабінеті проводять якісну та сучасну діагностику всіх органів та систем, а пріоритетом для них є повага до пацієнтів, професійна етика та оптимальні ціни на послуги.
вул. Братів Міхновських, 23на карті
Медичний центр «Усмішка»
2відгуки
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
У медичному центрі «Усмішка» надають високоякісні послуги з терапевтичного, ортодонтичного, ортопедичного і хірургічного лікування зубів, а також естетичної стоматології. Спеціалісти медичного центру виконують усі маніпуляції на експертному обладнанні від виробників з Японії, США і країн Європи. Ретельну увагу медперсонал «Усмішки» приділяє стерилізації та дезинфікації інструментів та обладнання.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Виговського, 20 б на карті
Сихівський
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Реабілітаційний центр «Твоє здоров'я»
add_box Масаж Неврологія Ортопедія Травматологія Реабілітологія Кінезітерапія
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Центр спеціалізується на лікуванні та реабілітації захворювань суглобів, хребта, нервової системи, відновленні після травм, післяопераційних, перед- та післяпологових станах. Застосовується методика кінезотерапії, постізометрична релаксація, ударно-хвильова терапія. В лікувально-діагностичному закладі «Твоє Здоров'я» клієнти можуть скористатись безкоштовною консультацією реабілітолога а аткож пройти сеанси лікувального масажу, який доповнює програми лікування і реабілітації.
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Уляни Кравченко, 8на карті