Приватні клініки Львова (154)

Дивитись лікарів Львова
За назвою
Центр подології і нігтьової естетики Олени Бочкарьової
add_box Подологія ... ще
Паркінг Wi-Fi зона
Центр подології Олени Бочкарьової спеціалізується на профілактиці, діагностиці та лікуванні захворювань стоп і нігтів. У клініці працюють кваліфіковані подологи, які допомагають позбутися від врослого нігтя, натоптишів, бородавок, тріщин, грибкових уражень, призупинити деформацію та утовщення нігтьових пластин, консультують при діабетичній стопі та «кісточках», виконують апаратний медичний педикюр та професійний рефлексо-масаж стоп
access_time_filled пн - сб : 9:30 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. О. Новаківського, 12на карті
Залізничний
Приватна консультація хірурга
6відгуків
add_box Хірургія ... ще
Приватна консультація хірурга пропонує професійне консультування захворювань, які потребують хірургічного втручання (запальні захворювання внутрішніх органів, травми, некроз та ін.). У центрі надають допомогу досвідчені спеціалісти, які застосовують в роботі сучасні методи лікування та уважно ставляться до кожного пацієнта
access_time_filled пн - пт : 13:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Фар'яна, 5на карті
Галицький
Дента-Супер

Дента-Супер

Стоматологична клініка
4відгуки
add_box Стоматологія ... ще
Клініка «Дента-Супер» знаходиться в центрі Львова, де висококваліфіковані лікарі надають послуги за такими напрямками, як терапевтична, хірургічна і естетична стоматологія. В даному медичному закладі працюють фахівці, в силах яких подарувати кожному пацієнтові, незалежно від того, якими хворобами зубів або порожнини рота він страждає, сяючу і здорову усмішку.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Фурманська, 12/1на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Медичний центр венозної і серцево-судинної діагностики CEDRUS  (Цедрус)
add_box Кардіологія Неврологія УЗ-діагностика Флебологія Хірургія ... ще
Медичний центр Cedrus – це структурована система медичних послуг. Спеціалісти клініки надають комплексну медичну допомогу, яка має на меті науково-обгрунтований індивідуальний підхід до пацієнта. Cedrus (Цедрус) пропонує широкий перелік послуг у діагностиці та лікуванні захворювань венозної та сецево-судинної систем. На базі центру використовується інноваційне обладнання та технології, впроваджуються останні досягнення у медичній галузі.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : 10:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Некрасова 5 ана карті
Лабораторія практичної психології
34відгуки
add_box Психологія ... ще
Паркінг Оплата карткою
У Лабораторії практичної психології веде прийом психолог-консультант з 30-ти річним досвідом роботи – Поліщук Світлана Анатоліївна, яка надає професійні психологічні консультації з питань регулювання подружніх стосунків, психологічну допомогу особистості у життєвих ситуаціях і об’єктивних вікових кризах, проводить психодіагностичну, психоконсультативну та психокорекційну роботу з дітьми різного віку залежно від індивідуального запиту, допомогає у формуванні батьківських стосунків з дітьми.
access_time_filled пн - пт : 15:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Зелена, 25, 1поверхна карті
Галицький
СаВаМед

СаВаМед

Медичний центр
9відгуків
add_box Акушерство Гінекологія Оториноларингологія УЗ-діагностика ... ще
Генератор в клініці Wi-Fi зона
Медичний центр «СаВаМед» надає послуги по таким напрямкам, як акушерство, гінекологія, отоларингологія та УЗД-діагностика. У його стінах працюють висококваліфіковані спеціалісти, досвід роботи яких у поєднанні з сучасним обладнанням і методиками дозволяє успішно проводити боротьбу з великою кількістю захворювань.
вул. Донцова, 20/2ана карті
Личаків
Індивідуальне психологічне консультування
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Паркінг
Приватний кабінет психолога Зоряни Скибінської надає комплексну психотерапевтичну і психологічну допомогу пацієнтам, які відчувають будь-які емоційні переживання, мають невротичні розлади, захворювання психосоматичного характеру або перебувають в умовах кризової ситуації.
access_time_filled пн - сб : 10:00 - 21:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Василя Стуса, 2, каб. 5на карті
Сихівський
БлагоДар в м. Львів

БлагоДар в м. Львів

Медичний центр
add_box Наркологія Психологія Психотерапія ... ще
«Благодар» — це медичний центр, який надає психологічну допомогу залежним людям від нікотину, надмірного вживання їжі та спиртного. У клініці працюють висококласні фахівці, які допомогли вже не одній людині повернуться до колишнього життя
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 21:00
вул. Богдана Хмельницького, 176на карті
Личаківський
Dental Care стоматологічна клініка

Dental Care стоматологічна клініка

Стоматологична клініка
3відгуки
add_box Стоматологія ... ще
В клініці Dental Care працюють досвідчені та професійні спеціалісти. Індивідуальний підхід до кожного пацієнта забезпечує прийняття винятково правильних рішень. Тут надаються всі види стоматологічних послуг: брекет-системи, імплантація, протезування, вініри, реставрації, безметалеві конструкції та ін. Принцип роботи базується на гармонії у естетиці і здоров`ї зубів та ясен. Всі методи лікування опираються на всесвітню доказову медицину, що дає можливість довговічності наших віддалених результатів. В клініці Dental Care зможуть подарувати вам невідємну частину щастя- здоров`я ротової порожнини!
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
Вул. Жовківська 14на карті
Легкий рух, медичний центр
4.7
10відгуків
add_box Неврологія Ортопедія Ревматологія Травматологія Вертебрологія ... ще
В медичному центрі відновного лікування «Легкий рух» надається повний спектр послуг комплексної реабілітації за сучасними світовими стандартами. Головними сферами діяльності центру є фізіотерапія, ортопедія, неврологія і спортивні травми.
access_time_filled пн : вихідний access_time_filled вт : вихідний access_time_filled ср : вихідний access_time_filled чт : вихідний access_time_filled пт : вихідний access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
м. Львів Вул. Симоненка, 4, каб 133, приміщення 2 міської поліклінікина карті
Франківський