Приватні клініки Києва в районі Солом'янський (166)

Дивитись лікарів Києва
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Національний інститут хірургії і трансплантології ім. О.О. Шалімова НАМН України
add_box Хірургія ... ще
Національний Інститут хірургії та трансплантології ім. О.О. Шалімова НАМН України є провідною хірургічною клінікою країни, де тисячі людей отримують новий шанс для життя. У лікувальний процес включені сучасні методики діагностики, хірургічного, а також реабілітаційного лікування, які повністю відповідають світовим стандартам і використовуються у всьому світі
access_time_filled пн - пт : 8:30 - 16:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Героїв Севастополя, 30на карті
Солом'янський м.Вокзальна
Матуся, медичний центр
8відгуків
add_box Гінекологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр «Матуся» — вузькопрофільний центр жіночого здоров'я, який надає послуги гінеколога, репродуктолога, гінеколога-ендокринолога і спеціаліста ультразвукової діагностики. Клініка «Матуся» — це якісна діагностика, сучасне обладнання та ефективні методики лікування захворювань жіночої сечостатевої системи
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний

Медичний центр
7відгуків
add_box Андрологія Генетика Гінекологія Дерматологія Косметологія Масаж ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
I.D.Clinic - багатопрофільний медичний центр – загальної, репродуктивної та естетичної медицини. Медичний центр включає 2 сучасних медичних центри, орієнтованих на надання допомоги у сферах репродуктології, гінекології, акушерства та ін.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 10:00 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
пр-т. Валерія Лобановського, 4Бна карті
Солом'янський м.Деміївська м.Шулявська м.Вокзальна
Люкс-А32

Люкс-А32

5відгуків
add_box Стоматологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Займається наданням послуг за стоматологічним профілем - терапевтичною стоматологією, ендодонтією, пародонтологією, протезуванням, дитячою стоматологією. Лікарі клініки виконують всі види лікування зубів (від пломби до зубного протезування, установкою складних металокерамічних конструкцій).
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Кавказька, 12на карті
Солом'янський м.Вокзальна
S.I.Y.Dental

S.I.Y.Dental

5відгуків
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
Стоматологічна клініка S.I.Y.Dental c 2013 року надає послуги в усіх напрямках: терапевтична, естетична, ортопедична, хірургічна стоматологія, імплантація, ортодонтія, пародонтологія. Принципи роботи S.I.Y.Dental використовують сервіс високого рівня для маленьких і дорослих пацієнтів, використання інноваційних технологій, матеріалів, що відповідають європейській якості
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 10:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
пр-т Лобановського, 4-Вна карті
Шевченківський м.Либідська
Аюрведа 192

Аюрведа 192

Оздоровчий і реабілітаційний комплекс
add_box Нетрадиційна медицина ... ще
Медицинская клиника «Аюрведа-192» предоставляет услуги традиционной, а также нетрадиционной медицины, курсы по обучению развития сознания ведическими технологиями (метод трансцендентальной медитации Махариши), курсы для врачей по трансцендентальной медитации, различные виды йоги, создание ведического питания.
Генератор в клініці Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 21:00 access_time_filled сб - нд : Цілодобово
пр. Воздухофлотский 9, каб. 100на карті
Солом'янка м.Вокзальна
ул. Драгоманова, 40 Ена карті
Позняки м.Харківська м.Позняки
Стоматологічний центр «Артікс»

Стоматологічний центр «Артікс»

add_box Ортодонтія Стоматологія ... ще
У стоматологічному центрі «Артікс» надають послуги з терапевтичної стоматології (лікування каріозних / некаріозних уражень зубів), ортодонтії (вирівнювання прикусу), ендодонтії (лікування кореневих каналів), реставрації (відтворення анатомічного виду зруйнованого зуба), ортопедії (протезування зубів при будь-якій складності), дитячої стоматології. У «Артікс» використовуються виключно високотехнологічні методики лікування хвороб зубів
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:30 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
проспект Глушкова 31-А, блок Ана карті
Голосіївський м.Теремки
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Н. Грінченка, 4вна карті
Солом'янський м.Палац Україна
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Центр здоров'я спини і суглобів «Стаміна»
add_box Масаж Ортопедія Травматологія Кінезітерапія Вертебрологія Спортивна медицина
Центр здоровья спины и суставов «Стамина» — это медицинское учреждения, в котором Вам смогут предоставить эффективное лечение заболеваний и патологий спины и суставов. Врачи центра применяют современные методики лечения, которые полностью безопасны для взрослых и детей
access_time_filled пн - сб : 7:00 - 21:00 access_time_filled нд : вихідний
м. Київ, пр-т Лобановського, 6Ана карті
Солом'янський м.Деміївська м.Шулявська м.Вокзальна
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний кабінет Зябліцева М. В.
add_box Ендокринологія ... ще
У приватному кабінеті Зябліцева М. В. займаються підбором дієти, коригують інсулінотерапію, ведуть діагностику і лікування цукрового діабету, лікування захворювань наднирників, ендокринної системи, метаболічного синдрому
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 16:00
вул. Борщагівська, буд. 139/141, приміщення 59на карті
Солом'янський м.Шулявська м.Політехнічний інститут
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Burov Clinic (Стоматологічна клініка)

Burov Clinic (Стоматологічна клініка)

4відгуки
add_box Стоматологія Дитяча стоматологія Ортопедична стоматологія Хірургічна стоматологія Стоматологічна імплантологія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
Ласкаво просимо до стоматологічної клініки «Burov Clinic»! Ми є сучасним медичним закладом, що спеціалізується на наданні високоякісних стоматологічних послуг у Києві. Наша команда досвідчених лікарів забезпечує індивідуальний підхід до кожного пацієнта та допомагає досягти бажаного результату.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 19:00 access_time_filled нд : 9:00 - 15:00
вул. Вадима Гетьмана 1Вна карті